Masseur

voorkantvisitekaartjeachterkantvisitekaartje

 

 

 

 

 

felon

FELON LA PIERRE

Over mij…   Ik ben in 1976 geboren in Hoorn en daar woon ik nu nog steeds. Vanaf mijn zestiende heb ik aan fitness gedaan en tot op heden houd ik dat vol.
Ik heb jaren in de transport gewerkt als chauffeur maar op een dag stond dat me niet meer aan en wist ik dat het tijd werd voor wat anders, dan begint het zoeken naar wat je nu eigenlijk wilt. Tot de dag dat ik terugkwam van de masseur en me besefte dat dat een mooie baan moet zijn, mensen worden verlicht van spierpijn en spierstijfheid en gaan met een goed gevoel weer bij je weg. Zodoende ben ik mij gaan verdiepen in de wereld van massage.
Omdat ik al jaren sportte wist ik al een en ander van de anatomie en de fysiologie dus toen ik besloten had om de opleiding sportmasseur te gaan volgen had ik dat als voordeel. Alle voorkomende rugklachten bij chauffeurs heb ik zelf al eens gevoeld en alle spierpijn die je in de sportschool kunt oplopen heb ik ook al eens ervaren. Dus ik weet heel goed wat iemand mij uit probeert te leggen als ze voor een behandeling komen.
Het contact met de mensen is ontzettend leuk en spreekt mij erg aan, of dat nu thuis is of op locatie bij een bedrijf of sportclub.

Tijdens het Boekweit Olie Tennistoernooi ben ik op de volgende tijden aanwezig op het toernooi:

  • Zaterdag 14 juli van 10:30 uur tot 17:00 uur

  • Zondag 15 juli van 10:45 uur tot 17:00 uur

De behandelingen zijn kosteloos.

Groet en tot ziens op het toernooi.

FELON LA PIERRE

Twitter:   @felonlapierre

Comments are closed.