Welkom

WELKOM 2018

Welkom op het mooie tennispark van HLTV Juliana, gelegen op sportpark De Blauwe Berg te Hoorn. Het complex bestaat uit 4 Gravel Plus Premium tennisbanen en 4 gravel tennisbanen, alle verlicht en gelegen in een goed onderhouden parkachtige setting en omringd door terrassen.

40 jaar Boekweit | Olie Tennistoernooi

Dit jaar (2018) wordt de 40ste editie van het Boekweit Olie Tennis toernooi georganiseerd. 40 jaar tennis met dezelfde hoofdsponsor Boekweit | Olie, een unicum!
Wij zullen deze 40ste editie niet zomaar voorbij laten, wij gaan dit vieren.
Extra activiteiten zullen tijdens deze 40ste editie van het Boekweit Olie Tennistoernooi in 2018 georganiseerd worden.

Zaterdag 7 t/m zondag 15 juli 2018

(In het enkelspel geen toernooi op rating, maar een toernooi op speelsterkte) 

Op zaterdag 7 juli 2018  start op ons park de 40ste editie van het Boekweit|Olie tennistoernooi.
In de speelsterktecategorieën 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 17+, 6 35+ en 7 35+ worden zowel het heren- en damesenkelspel als het heren- , dames- en gemengddubbelspel, gespeeld, waarbij in het enkelspel geen rating toernooi maar een toernooi speelsterkte wordt gespeeld.

Tegelijkertijd wordt natuurlijk ook het Nationaal Ranglijsttoernooi met vier sterren zowel bij de heren als bij de dames gespeeld. Het Nationaal Ranglijsttoernooi is hiermee één van de sterkste Nederlandse ranglijsttoernooien.

Ook dit jaar zal na het succes in 2016 en 2017 op vrijdag 13 juli een Veteranen 55+ tennisdag georganiseerd worden. Alle 55+ tennissers, lid of geen lid van de KNLTB en met een dubbelspeelsterkte 6 t/m 9 mogen zich hiervoor inschrijven.

Het toernooi is voor iedere tennisser, van top niveau tot recreatie niveau en van jong tot oud. Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen maar te gaan kijken naar al die mooie wedstrijden op hoog en recreatie niveau en van jong tot oud. Iedereen is van harte welkom. Dagelijks wordt om 10.00 uur gestart met de wedstrijden.

Het Boekweit|Olie tennistoernooi wordt gespeeld van zaterdag 7 juli t/m zondag 15 juli 2018. Op zondag 15 juli zijn de finales in alle speelsterktecategorieën. Iedereen is van harte welkom en elke dag staat vanaf 17.00 uur een warme maaltijd voor u klaar.

Ik zie jullie graag terug tijdens het toernooi, zowel als speler of als toeschouwer.

KOM KIJKEN!

Toernooidirecteur

Onno Noordegraaf

Comments are closed.