Welkom

WELKOM 2019

Welkom op het mooie tennispark van HLTV Juliana, gelegen op sportpark De Blauwe Berg te Hoorn. Het complex bestaat uit 4 Gravel Plus Premium tennisbanen en 4 gravel tennisbanen, alle verlicht en gelegen in een goed onderhouden parkachtige setting en omringd door terrassen.

Zaterdag 6 t/m zondag 14 juli 2019

(Zowel in het enkelspel als in het dubbelspel geen toernooi op rating, maar een toernooi op speelsterkte) 

Op zaterdag 6 juli 2019  start op ons park de 41ste editie van het Boekweit|Olie tennistoernooi. In de speelsterktecategorieën 2, 3, 4, 5, 6, 7, 7-15+ 8-17+, 6-35+ en 7-35+ worden zowel het heren- en damesenkelspel als het heren- , dames- en gemengd dubbelspel gespeeld. In alle rubrieken wordt op basis van speelsterkte gespeeld.

Tegelijkertijd wordt natuurlijk ook het Nationaal Ranglijsttoernooi met vier sterren zowel bij de heren als bij de dames gespeeld. Het Nationaal Ranglijsttoernooi is hiermee één van de sterkste Nederlandse ranglijsttoernooien.

Ook dit jaar zal op vrijdag 12 juli een Senioren 55+ tennisevent georganiseerd worden. Alle 55+ tennissers, lid of geen lid van de KNLTB en met een dubbelspeelsterkte 6 t/m 9 mogen zich hiervoor inschrijven.

Het toernooi is voor iedere tennisser, van top niveau tot recreatie niveau en van jong tot oud. Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen maar te gaan kijken naar al die mooie wedstrijden op hoog en recreatie niveau en van jong tot oud. Iedereen is van harte welkom. Dagelijks wordt om 10.00 uur gestart met de wedstrijden.

Ik zie jullie graag terug tijdens het toernooi, zowel als speler of als toeschouwer.

Toernooidirecteur

Onno Noordegraaf

Comments are closed.