Welkom

Welkom op het mooie tennispark van HLTV Juliana gelegen op sportpark De Blauwe Berg te Hoorn en bestaat uit 4 Gravel Plus Premium tennisbanen en 4 gravel tennisbanen, alle verlicht, gelegen in een goed onderhouden parkachtige setting en omringd door terrassen.

Op zaterdag 8 juli 2017 start op ons park de 39e editie van het Boekweit|Olie tennistoernooi.
In de speelsterktecategorieën 2, 3, 5, 6, 6 35+, 7 en 7 35+ worden de onderdelen herendubbel, damesdubbel en gemengddubbel gespeeld en in de speelsterktecategorieën 4 en 8 17+ worden alleen de onderdelen herendubbel en damesdubbel gespeeld.
Het actuele rating toernooi in het heren- en damesenkelspel bestaat uit een Open, 17+ en 35+ ratingtoernooi.

Tegelijkertijd wordt natuurlijk ook het Nationaal Ranglijsttoernooi met vier sterren zowel bij de heren als bij de dames gespeeld. Het Nationaal Ranglijsttoernooi is hiermee één van de sterkste Nederlandse ranglijsttoernooien.

Het Boekweit|Olie Tennistoernooi is een toernooi voor iedere tennisser, van top niveau tot recreatie niveau en van jong tot oud. Omdat je in het enkelspel ingedeeld wordt op basis van actuele rating, kom je in het enkelspel te spelen tegen spelers/speelsters met ongeveer dezelfde rating dus van hetzelfde niveau.

Ook dit jaar zal na het succes in 2016 op donderdag 13 juli 2017 een Veteranen 55+ tennisdag georganiseerd worden. Alle 55+ tennissers, lid of geen lid van de KNLTB en met een speelsterkte 6 t/m 9 mogen zich hiervoor inschrijven.

Het toernooi is voor elk wat wils en voor iedereen.

Het Boekweit|Olie tennistoernooi wordt gespeeld van zaterdag 8 juli t/m zondag 16 juli 2017. Op zondag 16 juli zijn de finales in alle speelsterktecategorieën. Echter er bestaat de mogelijkheid dat ook op zaterdag 15 juli al enkele finales gespeeld dienen te worden

Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen maar te gaan kijken naar al die mooie wedstrijden op hoog en recreatie niveau en van jong tot oud.

Iedereen is dagelijks vanaf 10.00 uur van harte welkom en elke dag staat vanaf 17.00 uur de warme maaltijd voor u klaar. 

In ieder geval, ik zie jullie graag terug tijdens het toernooi, zowel als speler of als toeschouwer.

KOM KIJKEN!

Toernooidirecteur

Onno Noordegraaf

Comments are closed.