Nationaal Ranglijsttoernooi 2020

Het Nationaal Ranglijsttoernooi gaat niet door!

Kwalificaties enkelspel

De inschrijving voor het Heren enkelspel Kwalificatie sluit op maandag 6 juli 2020 om 11.30 uur. De inschrijving is op het tenniscomplex van HLTV Juliana.

De inschrijving voor het Dames enkelspel Kwalificatie sluit op dinsdag 7 juli 2020 om 11.30 uur. De inschrijving is op het tenniscomplex van HLTV Juliana.


Dubbelspel

De inschrijving voor het 4**** Nationaal Ranglijst dubbelspeltoernooi staat open tot woensdag 8 juli 2020 tot 17.00 uur. Inschrijving tijdens de toernooiweek op het tenniscomplex van HLTV Juliana.

Inschrijving dubbelspeltoernooi is ook mogelijk per e-mail: boekweitolietennis@gmail.com, maar sluit dan op woensdag 8 juli 2020 om 16.00 uur.


Enkelspel

De inschrijving voor het 4**** Nationaal Ranglijst enkelspeltoernooi via mijnknltb.toernooi.nl is OPEN tot woensdag 24 juni 2020 om 14:00 uur!

Boekweit/Olie Tennis Toernooi NRT ****


Acceptatie lijst Heren & Dames

Nog niet bekend!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Algemeen (INFO KNLTB)

Door mee te doen aan Nationale Ranglijsttoernooien, kun je punten verdienen voor de KNLTB-ranglijst. De Nationale Ranglijsttoernooien zijn bedoeld voor de (sub)top van Nederland.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor de Nationale Ranglijsttoernooien via mijnknltb.toernooi.nl.
Je vindt het inschrijfformulier op verschillende manieren:

  • Via Toernooien  =>  NRT
  • Via Ranking  =>  KNLTB Ranglijst  =>  Inschrijven
  • Of direct via je eigen profiel  =>  Ranking  =>  Inschrijven Ranglijsttoernooien

Spelers met speelsterkte 5 of lager hebben de mogelijkheid om ter plekke in te schrijven voor het kwalificatietoernooi of deel te nemen (aan het hoofd- of kwalificatietoernooi) op basis van een wildcard, die aangevraagd kan worden bij de toernooiorganisator.

Acceptatie

Acceptatie gebeurt op basis van jouw positie op de KNLTB-ranglijst. Hoe hoger de positie, hoe groter de kans dat je mee mag doen. Daarnaast geeft de organisatie wildcards weg.

Terugtrekken

Als je bent geaccepteerd voor een Nationaal Ranglijsttoernooi, maar je kunt het toernooi toch niet spelen, dan moet je binnen zeven dagen na afloop van het toernooi het terugtrekkingsformulier invullen en verzenden. Voeg bewijsmateriaal toe waaruit blijkt dat redelijkerwijs niet van je vewacht mocht worden dat je het toernooi zou spelen.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Vragen

Voor eventuele vragen kunt u een e-mail sturen naar de toernooileiding: boekweitolietennis@gmail.com

Comments are closed.