Sponsors – Groep 1

 Aannemingsbedrijf Wit Wognum b.v.

Een aannemingsbedrijf dat soms als deelnemer ook nog wel eens een prijs mee naar huis mag nemen is ook dit jaar weer als sponsor van de partij. Niet alleen sterke spelers in tennis maar vooral sterke spelers in bouwen!
______________________________________________________________________________________________________

logo_AOA_750pxART OF AUTOMATION

Art Of Automation is de zakelijke ICT dienstverlener uit de regio Hoorn. Wij hebben specialisten in huis voor het beheer van uw ICT en cloud-oplossingen. Daarnaast leveren wij internetverbindingen en VoIP telefonie aansluitingen. Mocht u ICT-gerelateerde uitdagingen hebben geven wij u graag een onafhankelijk advies. Onze aanpak laat zich kenmerken door betrokkenheid en persoonlijke aandacht. De focus ligt daarbij op de voordelen die u als klant ervaart van de uiteindelijke oplossing. Op deze manier geven wij u het advies dat het beste aansluit op uw wensen.

AlgemeenTel: +31 (0)88 088 48 00                   E-mail: Info@ArtOfAutomation.NET
 __________________________________________________________________________________________________

 

Debiteuren365.nl

Debiteurenbeheer is voor veel ondernemers een blok aan het been. Toch is het noodzakelijk; voor uw bedrijfsvoering is een goede liquiditeit essentieel. Dankzij Debiteuren365 wordt het beheer van uw debiteurenadministratie en online betalingen eenvoudig. Kort gezegd: Debiteuren365 is een online debiteuren management systeem ofwel factuurprogramma. Volledig geautomatiseerd en kunt u op ieder gewenst moment, 24 uur per dag, 7 dagen per week uw debiteurenadministratie doen. Zo kunt u gemakkelijk zelf digitaal factureren. Simpel, snel en doeltreffend. Wilt u uw debiteuren administratie alleen vereenvoudigen of volledig aan ons overlaten? Met Debiteuren365 wordt debiteurenbeheer op maat gemaakt en een fluitje van een cent!

Debiteuren365.nl is een onderdeel van DBO Incasso BV.

_____________________________________________________________________________________________

 Hypotheekshop Hoorn

Gaat u een huis kopen in Hoorn? Dan is het belangrijk dat u nu de juiste financiering vindt. Want niet de koop van een huis is de belangrijkste financiële beslissing in uw leven, dat is het afsluiten van een hypotheek. De ervaren hypotheekadviseurs van De Hypotheekshop Hoorn Noord Holland weten dat als geen ander. Er bestaan verschillende soorten Hypotheken. Samen met u onderzoeken wij welke hypotheekvorm het beste bij uw financiële situatie en levensstijl past. Zodat u uiteindelijk de juiste keuze maakt en met een gerust hart kunt zeggen dat u een hypotheek heeft die volledig op u is afgestemd. Een goed hypotheekadvies van De Hypotheekshop Hoorn Noord Holland zorgt er immers voor dat uw hypotheek ook in de toekomst leuk blijft. De Hypotheekshop werkt zonder provisie en geeft vooraf duidelijk aan wat het advies kost Loop eens binnen aan de Veemarkt 2, Hoorn voor een vrijblijvend en gratis gesprek!____________________________________________________________________________________________________

VAN DER LINDEN VAN SPRANKHUIZEN AUTOGROEP

Welkom bij van der Linden van Sprankhuizen Al sinds 1936 staat de naam Van der Linden van Sprankhuizen gelijk aan betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en uitstekende service bij de aanschaf, onderhoud en reparatie van Opels en ander officiële merken- trucks. Ons familiebedrijf heeft deze reputatie weten op te bouwen door consequent aan de volgende bedrijfsfilosofie vast te houden: doen wat we beloven. We merken dat klanten het prettig vinden om zaken met ons te doen, niet alleen vanwege ons jonge en enthousiaste team, maar ook omdat wij hen de aandacht schenken die ze verdienen. Graag tot ziens in één van onze bedrijven. 
 
Van der Linden van Sprankhuizen heeft een drietal Opel vestigingen waar u de complete Opel lijn kunt vinden. Vanuit de locaties in Enkhuizen, Hoorn en Purmerend worden alle kennis en ervaringen die worden opgedaan, uitgewisseld en daardoor kunnen de teams nauw samen werken om u optimaal ten dienst te staan.
____________________________________________________________________________________________________

logo TennisXpressTENNISXPRESS

 TennisXpress is de Racketspecialist van West-Friesland.

Wij hebben één fysieke winkel op een prachtige locatie bij Sportcentrum Hoorn waarbij we kennis, persoonlijke benadering en service hoog in het vaandel hebben. U kunt bij ons alles krijgen op tennis- en squashgebied. Voor de recreant tot aan de proftennisser, clubs en trainers hebben we alles op voorraad of is het zeer snel te leveren. Meerdere clubs en vele trainers uit onze regio bestellen met grote tevredenheid hun materialen bij ons.

Tennisxpress heeft een zeer uitgebreid assortiment aan artikelen gericht op Tennis en Squash.

Daarbij zijn we in de mogelijkheid om tegen webwinkel prijzen (UNIEK!!!) gecombineerd met ons kundige en persoonlijke advies u van al het nodige te kunnen voorzien. We hopen u binnenkort te ontmoeten bij één van onze filialen.

Tot ziens!

____________________________________________________________________________________________________

Logo Van Der Valk Hotel Hoorn groot 

 

verrassend vanzelfsprekend
HOTEL HOORN

T: +31 229 799 060          W: www.hotelhoorn.com

Facebook 5 facebook.com/hotelhoorn                       Twitter - 5        @HotelHoorn

 

____________________________________________________________________________________________________

West-Friesland Beheer b.v.

Naast het verhuur van winkelpanden en luxe appartementen bestaat voor West-Friesland Beheer een club-liefde. Elk jaar meldt zij zich voor deelname als sponsor voor ons toernooi.
____________________________________________________________________________________________________

Logo DBO incasso bv DBO Incasso BV

Problemen met uw debiteuren? Serge Hagenaar zorgt met zijn personeel voor een doeltreffende aanpak met een wakend oog en snelle aanpak. Ze komen op voor uw belangen en richten zich op klant en resultaat. Welke klap is een daalder waard? DBO is uw vuist op tafel. DBO is gespecialiseerd in debiteuren-beheer en het incasseren van al dan niet complexe geldvorderingen waarbij Uw wensen en eisen centraal staan. Onze organisatie biedt u o.a. ondersteuning wanneer uw debiteuren niet of moeizaam betalen maar ook wanneer u een onderbezetting heeft op uw debiteuren-afdeling of u er gewoonweg geen tijd voor heeft. Het gaat immers niet om de hoogte van het bedrag het gaat er om dat er betaald wordt!
____________________________________________________________________________________________________

Logo ZondagWeekblad Zondag

Een sponsor op 2x A3 formaat. Van advertenties tot reclames. De Zondagskrant weet hoe sponsors zich graag presenteren. In het finale weekend staan al onze sponsors in de Zondagskrant vermeld.

____________________________________________________________________________________________________

Piet de Wit Snacks

Dé specialist in vleessnacks.
Piet de Wit snacks is reeds sinds 1960 producent van gebraden vleesproducten zoals gehaktballen, frikadellen en hamburgers. Het assortiment omvat inmiddels ook mini-balletjes, soepballetjes, kip- en vleesblokjes en spareribs. U vraagt en wij draaien! Daarbij is ons devies: Quality First!
____________________________________________________________________________________________________

Welkom bij Groepspraktijk Risdaele

Groepspraktijk Risdaele bestaat uit een groep van enthousiaste fysio-, oefen-, manueeltherapeuten en een acupuncturiste. Bij ons staat de individuele behandeling van de cliënten voorop en wij bieden hiervoor verschillende disciplines aan.Indien nodig bundelen wij als collega’s onze krachten om u zo snel en zo goed mogelijk weer te laten functioneren na uw blessure of beperking. Ook bij een chronische aandoening doen wij ons best om u zo goed mogelijk te laten functioneren.

____________________________________________________________________________________________________

VASTENBURG SCHOONMAAKBEDRIJF

Schoonmaakbedrijf Vastenburg  is een regionaal werkend schoonmaakbedrijf . dat in de regio’s Westfriesland en Waterland zijn diensten aanbiedt . Wij zien schoonmaken als een vak apart en daar gedragen wij ons dan ook naar. We besteden veel aandacht aan de opleiding en vakkundigheid van onze medewerkers. Ook korte lijnen binnen de organisatie en tussen ons en onze opdrachtgevers vinden wij belangrijk. Dat garandeert maatwerk en kwaliteit. U wilt dat uw pand er, tot in de puntjes én de hoekjes, piekfijn uitziet. Dat is dan ook óns streven.

 

Comments are closed.