Sponsors – Groep 1

 Aannemingsbedrijf Wit Wognum b.v.

Een aannemingsbedrijf dat soms als deelnemer ook nog wel eens een prijs mee naar huis mag nemen is ook dit jaar weer als sponsor van de partij. Niet alleen sterke spelers in tennis maar vooral sterke spelers in bouwen!
______________________________________________________________________________________________________

logo_AOA_750pxART OF AUTOMATION

Art Of Automation is de zakelijke ICT dienstverlener uit de regio Hoorn. Wij hebben specialisten in huis voor het beheer van uw ICT en cloud-oplossingen. Daarnaast leveren wij internetverbindingen en VoIP telefonie aansluitingen. Mocht u ICT-gerelateerde uitdagingen hebben geven wij u graag een onafhankelijk advies. Onze aanpak laat zich kenmerken door betrokkenheid en persoonlijke aandacht. De focus ligt daarbij op de voordelen die u als klant ervaart van de uiteindelijke oplossing. Op deze manier geven wij u het advies dat het beste aansluit op uw wensen.

AlgemeenTel: +31 (0)88 088 48 00                   E-mail: Info@ArtOfAutomation.NET
 __________________________________________________________________________________________________

Debiteuren365.nl

‘Krijg jouw facturen sneller betaald met het online debiteurenmanagement-systeem van Debiteuren365.nl. Wij leveren je geld, tijd én tevreden klanten op. Wij beheren jouw debiteuren, jij game, set & match!’

_____________________________________________________________________________________________

 Hypotheekshop Hoorn

Gaat u een huis kopen in Hoorn? Dan is het belangrijk dat u nu de juiste financiering vindt. Want niet de koop van een huis is de belangrijkste financiële beslissing in uw leven, dat is het afsluiten van een hypotheek. De ervaren hypotheekadviseurs van De Hypotheekshop Hoorn Noord Holland weten dat als geen ander. Er bestaan verschillende soorten Hypotheken. Samen met u onderzoeken wij welke hypotheekvorm het beste bij uw financiële situatie en levensstijl past. Zodat u uiteindelijk de juiste keuze maakt en met een gerust hart kunt zeggen dat u een hypotheek heeft die volledig op u is afgestemd. Een goed hypotheekadvies van De Hypotheekshop Hoorn Noord Holland zorgt er immers voor dat uw hypotheek ook in de toekomst leuk blijft. De Hypotheekshop werkt zonder provisie en geeft vooraf duidelijk aan wat het advies kost Loop eens binnen aan de Veemarkt 2, Hoorn voor een vrijblijvend en gratis gesprek!____________________________________________________________________________________________________

Al sinds 1936 staat de naam Van der Linden van Sprankhuizen gelijk aan betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en uitstekende service bij de aanschaf, onderhoud en reparatie van Opel personenauto’s en Volvo en Renault trucks. Ons familiebedrijf heeft deze reputatie weten op te bouwen door consequent aan de volgende bedrijfsfilosofie vast te houden: doen wat we beloven. We merken dat klanten het prettig vinden om zaken met ons te doen, niet alleen vanwege ons jonge en enthousiaste team, maar ook omdat wij hen de aandacht schenken die ze verdienen.
Van der Linden van Sprankhuizen heeft een drietal Opel vestigingen waar u de complete Opel lijn kunt vinden. Vanuit de locaties in Enkhuizen, Hoorn en Purmerend worden alle kennis en ervaringen die worden opgedaan, uitgewisseld en daardoor kunnen de teams nauw samen werken om u optimaal ten dienst te staan.
____________________________________________________________________________________________________

logo TennisXpressTENNISXPRESS

TennisXpress is de tennisspeciaalzaak van West-Friesland op het gebied van tennis, padel en squash.

De winkel bevinden zich op het Sport Centrum Hoorn en de tennisvereniging van Hoorn (T.V. Hoorn) waar wij vrij zijn te bezoeken door iedereen. Wij bieden persoonlijk advies en service om u te helpen bij het vinden van het juiste materiaal. Het gebruik van de juiste materialen is noodzakelijk om blessures te voorkomen én om die ene bal te slaan zoals je hem altijd al wilde raken! Service, klantvriendelijkheid en kennis zijn hierin de sleutelwoorden.

Ons assortiment bestaat uit tennis- rackets, schoenen, ballen, grips, snaren, kleding en overige accessoires.
Tevens hebben we een ruim assortiment padel -en squashrackets, schoenen, tassen en meer artikelen.

Daarnaast kunnen wij uw tennis en squashracket snel en goed bespannen. Wij bespannen met machines en materialen van hoge kwaliteit en stemmen de bespanning af op uw speelwijze en speelfrequentie.

Wij hopen u gauw te zien bij TennisXpress!

Voor al uw vragen kunt u ons mailen of bellen via onderstaande gegevens:
E-mailadres: Info@tennisxpress.nl
telefoonnummer Hoorn: 0229-23 24 61

Tot ziens!

____________________________________________________________________________________________________

Logo Van Der Valk Hotel Hoorn groot 

Van der Valk Hotel Hoorn biedt mooie ruime hotelkamers die van alle luxe en gemakken zijn voorzien.
Kom culinair genieten, in het Live Cooking Restaurant of A La Carte Restaurant van zowel ontbijt, lunch en diner.
Ook zakelijk bieden wij u vele mogelijkheden met vijf zalen, vijf bioscoopzalen, een presentatieruimte en vijf boardrooms voorzien van de laatste technologische snufjes.

verrassend vanzelfsprekend
HOTEL HOORN

T: +31 229 799 060          W: www.hotelhoorn.com

Facebook 5 facebook.com/hotelhoorn                       Twitter - 5        @HotelHoorn

____________________________________________________________________________________________________

West-Friesland Beheer b.v.

Naast het verhuur van winkelpanden en luxe appartementen bestaat voor West-Friesland Beheer een club-liefde. Elk jaar meldt zij zich voor deelname als sponsor voor ons toernooi.

 _____________________________________________________________________________________________

Logo ZondagWeekblad Zondag

Een sponsor op 2x A3 formaat. Van advertenties tot reclames. De Zondagskrant weet hoe sponsors zich graag presenteren. In het finale weekend staan al onze sponsors in de Zondagskrant vermeld.

____________________________________________________________________________________________________

Piet de Wit Snacks

Dé specialist in vleessnacks.
Piet de Wit snacks is reeds sinds 1960 producent van gebraden vleesproducten zoals gehaktballen, frikadellen en hamburgers.
Het assortiment omvat inmiddels ook mini-balletjes, soepballetjes, kip- en vleesblokjes en spareribs. U vraagt en wij draaien! Daarbij is ons devies: Quality First!____________________________________________________________________________________________________

VASTENBURG SCHOONMAAKBEDRIJF

Schoonmaakbedrijf Vastenburg  is een regionaal werkend schoonmaakbedrijf . dat in de regio’s Westfriesland en Waterland zijn diensten aanbiedt . Wij zien schoonmaken als een vak apart en daar gedragen wij ons dan ook naar. We besteden veel aandacht aan de opleiding en vakkundigheid van onze medewerkers. Ook korte lijnen binnen de organisatie en tussen ons en onze opdrachtgevers vinden wij belangrijk. Dat garandeert maatwerk en kwaliteit. U wilt dat uw pand er, tot in de puntjes én de hoekjes, piekfijn uitziet. Dat is dan ook óns streven.

Comments are closed.