Sponsors – Groep 2

Actus Notarissen

Actus Notarissen is één van de grootste Nederlandse notariskantoren en heeft een landelijke dekking. Met 10 notarissen en ongeveer 20 kandidaat-notarissen staan wij garant voor een optimale dienstverlening en expertise op alle vakgebieden. Een duurzame relatie met onze klanten staat daarbij voorop. Daarom kunt u van ons een persoonlijke benadering door vertrouwde gezichten verwachten.
____________________________________________________________________________________________________

Jos Bouwhuis Tuinen

Jos Bouwhuis ontwerpt en realiseert bijzondere buitenruimtes. Kleine en grote tuinen om in te leven, te spelen en te genieten. Van hartje binnenstad tot ver buiten de stad. In al onze tuinontwerpen combineren we natuurlijke elementen met mooie materialen en creëren we een prachtig lijnenspel met heldere architectonische vormen en constructies. Van vaste bank tot veranda. Van bijgebouw tot zwemvijver. Als professionele tuinaannemer staat Jos Bouwhuis altijd garant voor een prachtig plaatje met perfectie tot in detail. Voor een tuin waar u zich in thuis voelt.

____________________________________________________________________________________________________

 

 

 

Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam richt zich speciaal op de juridische dienstverlening aan het midden- en kleinbedrijf in de Zaanstreek en omliggende regio’s. Het kantoor komt voort uit een fusie van twee gerenommeerde advocatenkantoren uit de Zaanstreek en omvat momenteel 10 advocaten. Duijn Bloem Voss is toonaangevend in de Zaanstreek en gevestigd in een markant gebouw (voormalig gemeentehuis Zaandam). Duijn Bloem Voss werkt nauw samen met een aantal notarissen, belastingadviseurs en accountants in de regio, waardoor wij u een uitstekend pakket kunnen bieden van juridische dienstverlening.

____________________________________________________________________________________

logo Grando Keukens & BadGrando keukens & Bad Hoorn

Grando Keukens & Bad is sinds 1991 gevestigd in Hoorn en bestaat inmiddels meer dan 25 jaar. Aangesloten bij de landelijke Grando formule, maar met een zelfstandig ondernemer in de zaak. Eigenaar Ramon Rinkel en zijn team van adviseurs staan voor u klaar bij het samenstellen van uw ideale keuken, badkamer of woonvloer. Dat garandeert kwaliteit in het ontwerp én de uitvoering. Grando Hoorn heeft een grote showroom van 1650 m2 met 50 keuken- en 17 badkameropstellingen, wij tonen daar de nieuwste trends, materialen en toepassingen een heerlijke plek voor al uw inspiratie.

Ook de montage en bijkomende werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd, dit betekend voor u een totale ontzorging in uw project, duidelijk en overzichtelijk

 

_____________________________________________________________________________________________

logo_volumehair Volume Hair Plus NL

DIKKER Haar bij Haarverlies & Dun Haar met VOLUME HAIR PLUS!

Volume Hair PLUS spray is ideaal bij haarverlies, dun haar en kalende plekken waardoor de hoofdhuid zichtbaar is. De unieke formule verdikt dun/fijn haar talloze malen waardoor het haar direct veel dikker en voller toont met een natuurlijke look. Eenvoudig in gebruik en verkrijgbaar in 6 tinten.

____________________________________________________________________________________________________

Logo Bakkerij Otten 2012Otten de brood- en banketspecialist B.V.

Bij een modern bedrijf past een ruime sortering. Bij ons is die vrijwel onbeperkt: van traditionele krentenmik, hoornsche broeder en taaie koe tot de moderne broodsoorten als waldkorn en hoorns donker. Ook op het gebied van banket ligt de tijd van “zo af en toe een taart met kaarsjes” ver achter ons. Voor een groot assortiment aan verse gebaksoorten en een zeer ruime keuze aan bijzondere taarten, kunt u bij ons dagelijks terecht.

____________________________________________________________________________________________________

Logo Indrukmakers 2014 Indrukmakers B.V.

Indrukmakers reclame-, ontwerp- & printstudio. Indrukmakers is vanaf 2002 actief aan de Geldelozeweg in Hoorn met het aanbieden van creatieve en productieve dtp-capaciteit t.b.v. drukwerk, websites, reclame-uitingen en andere marketingcommunicatiemiddelen. Daarnaast heeft Indrukmakers zich de afgelopen jaren weten te specialiseren in het produceren van allerlei Print- en Signwerk. Wij bestaan uit een ervaren team medewerkers met ruime vakkennis, flexibiliteit, servicegerichtheid en enthousiasme, die aan zo’n beetje al uw wensen op het gebied van vormgeving en signing kunnen voldoen. Oplossingsgericht (mee)denken met onze klanten en het leveren van kwaliteit zijn dé sleutelwoorden binnen ons bedrijf. Om deze doelstellingen te kunnen realiseren volgen wij constant de laatste ontwikkelingen in de branche en investeren wij in de allernieuwste technologieën. Ons werkterrein omvat zowel de particuliere sector als in de zakelijke branche.

____________________________________________________________________________________________________

Sportcentrum West-Friesland

Hoewel wij graag ons toernooi buiten spelen, zijn de weergoden ons niet altijd ter wille. Dat heeft u kunnen merken aan alle regen vorig jaar bij ons toernooi. Maar dankzij Sportcentrum West Friesland in de Goorn konden wij ons toernooi op de voor ons gereserveerde binnenbanen

____________________________________________________________________________________________________

Logo Hoogland Vis - 2 HOOGLAND VIS
UW COMPLETE VISLEVERANCIER

Hoogland Vis heeft een bekende klank in West Friesland. Ons familiebedrijf zorgt al ruim 70 jaar voor verse vis in de regio en ver daarbuiten. Wij zetten de tradities van de viswinkel die door onze grootvader in 1931 is gestart aan het Gouw voort. Uiteraard met moderne middelen en mogelijkheden.

De groothandel bevindt zich op het industrieterrein “Hoorn 80” te HOORN waar diverse ambachtelijk bereide vissalades, verse, gerookte en gebakken vis door ons worden geproduceerd en geleverd aan hotels, restaurants, cateringinstellingen en supermarkten. Onze verse vis kopen wij op de afslagen in Nederland en Belgie en wordt geimporteerd uit diverse landen over de hele wereld.
Wij fileren alle verse vis zelf en portioneren en verpakken de vis al naar gelang de wensen van u als klant. We roken de zalm en produceren continu verse salades, afgevuld in zowel consumenten- als grootverpakking.
Diverse soorten vis worden op een ambachtelijke wijze gebakken, teruggekoeld en verpakt.
Service en hygiene in de productie staan bij ons hoog in het vaandel. Het visverwerkend bedrijf en de verpakkingslijnen zijn IFS gecertificeerd en voldoen aan de strengste HACCP-normen.
Eveneens is Hoogland Vis MSC gecertificeerd sinds 2007.

____________________________________________________________________________________________________

Comments are closed.