Sponsors – Groep 4 A

____________________________________________________________________________________________

DE BESTE WOONWINKELS
GESELECTEERD DOOR EIGEN HUIS & INTERIEUR

JOOST LAAN WOONSTUDIO
Purmerend

In het oude centrum van Purmerend , vindt u Joost Laan Woonstudio, gevestigd in een zorgvuldig gerestaureerd zeventiende-eeuws pand. De winkel beslaat 350 vierkante meter, verdeeld over de begane grond en twee verdiepingen, vol designlekkers van o.a. Vitra, Lago, Lema, Vibieffe, Frei Frau, Montis, Flos en Wever & Ducré.

‘De winkel bestaat al sinds 1975 op deze plek’, vertelt Joost Laan. ‘ In 2000 hebben Conny van Wees en ik de zaak overgenomen van Jan Engel. Negen jaar later hebben we het pand geheel verbouwd en omgevormd naar de huidige tijd.’

Joost Laan Woonstudio onderscheidt zich door de persoonlijke benadering. ‘We komen graag bij mensen thuis voor advies en om creatieve ideeën voor de opstelling van hun meubels te geven. Dat advies kan zijn voor de keus voor juiste bank, originele kastopstelling,  maar ook voor een totaal nieuwe inrichting. Het persoonlijke advies vertaalt zich in een interieurontwerp. Afhankelijk van de wensen wordt er in het ontwerp ook een kleurengamma, verlichtingsplan en elektriciteitsplan opgenomen.

In Purmerend en omgeving wordt wel gesproken over een typische Joost Laan Woonstudio-stijl. ‘Dat zit hem in het onverwachte. Mensen zijn altijd verrast als ze bij ons binnenkomen. We kijken altijd naar de mens achter de klant en vinden het geweldig om mensen te adviseren en hen door het uitgebreide aanbod te loodsen. We zijn pas tevreden wanneer de klant een product of interieur heeft gevonden dat perfect aansluit bij zijn of haar persoonlijkheid.’

Joost Laan Woonstudio, Weerwal 21-22, Purmerend (0299) 42 20 53, www.joostlaanwoonstudio.nlAmbachtelijke Slagerij van ’t Oever.

Uw garantie voor lekkere kwaliteit.

Bij slagerij van ’t Oever staat kwaliteit voorop. De kwaliteit van onze producten, de kwaliteit van de smaak, maar ook de kwaliteit waarmee wij omgaan met het welzijn van dieren en het zo beperkt mogelijk gebruik van allergenen en E-nummer. Dat betekent dat u van ons elke dag het beste mag verwachten. Verse en eerlijke producten en specialiteiten, volop variatie voor een heerlijke en gezonde maaltijd en natuurlijk uitsluitend lekker. Zo werken wij. Van vader (Simon) op zoon (Davey). Een familietraditie waarbij lekkere kwaliteit de basis is. Elk dag!

Adres
Breed 14
1621 KB Hoorn
Telefoon 0229-210516
E: info@slagerij-vanhetoever.nl

Westzijde 174-A
1506 EK Zaandam
Telefoon 075-2020148
E: info@slagerij-vanhetoever.nl


Comments are closed.