Sponsors – Groep 4 A

___________________________________________________________________________________________________

Adv Z&VB 45x45.inddZentveld en Van Breemen B.V.

Zentveld en van Breemen al meer dan 30 jaar een begrip in West – Friesland…. Wij zijn dealer van Suzuki

_________________________________________________________________________________________________

 Logo SIS Beauty-2WELKOM BIJ SIS BEAUTY

Ramen 21
1621 EK Hoorn

W: www.sisbeauty.nl

___________________________________________________________________________________________________

SW Wolda Bouwdoek SW WOLDA HOORN

Geldelozeweg 37
1625 NW Hoorn
Postbus 165
1620 AD Hoorn
Telefoon: 0229 – 243 044
Fax: 0229 – 240 422
E-mail: info@swwolda.nl

SW de specialist in vastgoed verbetering, gaat verder dan gebruikelijk.

SW heeft een duidelijke passie: het verbeteren van vastgoed in de breedste zin van het woord. Als landelijke organisatie in de top van de markt beschikken wij over de kennis, kunde en capaciteit om elk specialistisch en technisch hoogstaand project te realiseren. Van advies tot onderhoud.

SW is een professionele partner voor vastgoedbeheerders, woningcorporaties, aannemers en particulieren die verder gaat dan gebruikelijk. Wij geven zowel eigenaren als gebouwen waar ze recht op hebben: een zorgeloos bestaan. Duurzaam én decoratief. Voor een metamorfose met meerwaarde. 

_____________________________________________________________________________________________________

Logo Oranje BuitenSTRANDPAVILJOEN ORANJE BUITEN

Oranje Buiten, strandpaviljoen aan het IJsselmeer en dichtbij de Hoornse binnenstad en oude haven, is een unieke tent waar alles voor jong en oud bij elkaar komt. Een schitterende wandelomgeving langs de Hoornse kust en over de dijk. Helling en ligplaatsen voor de pleziervaart en directe toegang tot het mooiste vaargebied van Nederland. En natuurlijk mogelijkheid om te surfen, kiten en zwemmen.

Het uitzicht is fantastisch terwijl je zit te genieten van heerlijk eten en drinken. Tijdens de lente en zomer organiseren we allerlei activiteiten, waarvan je op de hoogte kunt blijven via deze site. En wil je zelf iets organiseren voor familie, vrienden, personeel of bedrijf, neem dan vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Restaurant Madame Cheung Asian Cuisine

Restaurant Madame Cheung in Hoorn is een culinaire fine-dining restaurant met Oosterse creaties op hoog niveau. Hier kunt u zich laten verrassen door Chef Yuk Cheung in uw ontdekking naar Aziatische lekkernijen. Uw gastheer Robin Wu heeft een aantal Top of the World wijnen geselecteerd om uw avond bij Restaurant Madame Cheung onvergetelijk te maken.

________________________________________________________________________________________________________________________

logo madame cocosMadame Cocos

Madame Cocos rijdt met de foodtruck heel Nederland door op zoek naar de leukste festival en evenementen. Daar verkopen we de lekkerste cocosballs in 5 verschillende smaken. Wat dacht je van Cocos met stukjes pure chocolade of een spicy Cocos met peper en gember? Je kunt deze heerlijke cocosballs ook heel gemakkelijk zelf maken, kijk op www.madamecocos.nl om ons cocos-deeg te bestellen en bak gezellig samen met de kids (maar alleen mag natuurlijk ook!) je eigen verse cocosballs.
Madame Cocos
Nieuwland 20, Hoorn
0229-745225
info@madamecocos.nl
www.madamecocos.nl
___________________________________________________________________________________________

bioitalia-logoBIOITALIA NEDERLAND B.V

Michael Tigin importeert biologische producten van Bioitalia, zoals bonen, pomodori’s, olijfolie, pasta, wijnen en koekjes. Hij zou graag iedereen kennis willen laten maken met wat er bij Bioitalia vandaan komt en niet alleen omdat het biologisch is, maar juist ook vanwege de kwaliteit

 

______________________________________ _________________________________________________

Logo Restaurant Kroft-1Restaurant van der Kroft

Het team van Restaurant van der Kroft heet u van harte welkom in het gezellige sfeervolle restaurant in het centrum van Hoorn. Op steenworp afstand van het “stadshart” de Roode Steen.
Restaurant van der Kroft is een restaurant waar veel jonge talenten werken; een gepassioneerd team dat u graag een fijne en culinaire avond wil laten beleven.

___________________________________________ _________________________________________________

Otowas

OTOWAS

Vol automatische wasstraat met capaciteit voor maar liefst100 auto’s per uur!
 NOORDHOLLANDS MODERNSTE AUTOWAS- EN POETSCENTRUM

De oude veiling 80
1689 AD  Zwaag
Tel: 0229-218506
info@otowas.nl

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

A5- van Dijk L & F

Comments are closed.