AANLEG PADELBANEN 2022

Nu ook bij Juliana:    Padel!

Padel is wereldwijd de snelst groeiende sport, zo ook in Nederland. Steeds meer spelers ontdekken het dynamische en verrassende spel en het aantal Padel locaties en banen stijgt hard. De verwachting is dat de populariteit van Padel die van Tennis op termijn gaat overtreffen. Vandaar dat HLTV Juliana inhaakt op deze ontwikkelingen en er voor gekozen heeft dit jaar 3 Padelbanen op het tennispark op de Blauwe Berg in Hoorn te realiseren. Deze banen zullen vanaf de zomer beschikbaar zijn voor leden van HLTV Juliana, maar ook voor losse verhuur via Pay en Play. De praktijk leert dat Padelbanen bijna elke dag, weer of geen weer, nagenoeg volledig bezet zullen zijn. Het imago van Padel is jong, modern en dynamisch. Ook het uiterlijk van de baan zelf draagt daaraan bij. Denk aan de Johan Cruijff court in vergelijking met een voetbalveld.

Bouw Padelbanen gestart

Maandag 9 mei 2022

Tennisbouw is gestart met de ombouw van tennisbanen 7 & 8 naar 3 padelbanen. Rijplaten zijn neergelegd en er is gestart met het wegschrapen van de gravel op baan 7 & 8.


Woensdag 11 mei 2022

De “oude” lichtmasten van baan 8 zijn ontmanteld en verwijderd.


Donderdag 12 mei 2022

Banden worden gelegd.

Banden worden gelegd
Banden worden gelegdVrijdag 13 mei 2022

Op vrijdag 13 mei heeft de firma Supersub op de plek waar de drie nieuwe padelbanen, incl. terras komen, een waterdoorlatende fundering van celbeton gestort.


Dinsdag 24 mei 2022

Uitfrezen van de baan
Uitfrezen van de baan

De contouren van de padelbanen worden zichtbaar!


Dinsdag 31 mei 2022

Kabels zijn gelegd


Woensdag 1 juni 2022

Betom voor de fundering wordt gestort!


Woensdag 22 juni

Het net erop!