Welkom!

Het Boekweit Olie Tennis & Padeltoernooi 2023!

Beste Tennisser en/of Padeller,

Op ons tennis & padelpark van HLTV Juliana gelegen op sportpark de Blauwe Berg te Hoorn wordt van zaterdag 8 t/m zondag 16 juli 2024 de 44e editie van het Boekweit Olie Tennistoernooi gespeeld. 
Bij tennis  wordt in het Open toernooi de speelsterktecategorieën 2, 3, 4, 5, 6, 7-15+, 8-17+,  6-35+ en 7-35+ gespeeld.
Tegelijkertijd wordt ook het 4-sterren Nationaal Ranglijst Tennistoernooi bij de heren en bij de dames gespeeld. Het Nationaal Ranglijst Tennistoernooi behoort tot één van de sterkere toernooien in Nederland.
Een primeur voor onze vereniging is dat we naast het tennistoernooi ook in dezelfde week de 1e editie van het Boekweit Olie Padeltoernooi organiseren.
De onderdelen waarvoor bij het padeltoernooi ingeschreven kan worden zijn: HD 4  t/m 8, DD 4 – 6 – 8, GD 4 – 6 – 8 en D 8 (dubbel waarbij mannen en vrouwen door elkaar kunnen spelen)
Meer en de laatste informatie over het Boekweit Olie Tennis & Padeltoernooi 2023 vind je op deze website

Wij zien jullie graag terug tijdens het toernooi, zowel als speler of als toeschouwer op het mooie park van HLTV Juliana, gelegen op sportpark Blauwe Berg te Hoorn en nu met slechts 6 tennisbanen en echter met 3 prachtige nieuwe padelbanen.

 Het belooft een gezellige week te worden!

Met sportieve groet,

Onno Noordegraaf en Marjolein Verberne