Welkom!

Boekweit|Olie Tennistoernooi gaat door!

Afgelopen week, half april 2021, hebben we als organisatie besloten om er voor te gaan, ondanks alle onzekerheden. We starten met het organiseren van het 42e Boekweit Olie Tennistoernooi.
Volgens het “openingsplan” van de overheid zouden bij stap 5 op woensdag 7 juli 2021 weer sportwedstrijden georganiseerd mogen worden en ons toernooi start op zaterdag 10 juli 2021. We weten ook dat de sportbonden overleggen met de overheid of het spelen van sportwedstrijden niet vervroegd kunnen worden en onder stap 3, dat is per 26 mei 2021, verwezenlijkt kan worden. Wij hebben hier geen invloed op, maar als we vanaf woensdag 7 juli 2021 tenniswedstrijden mogen spelen dan moet ons toernooi er wel klaar voor zijn. Veel werk moet nog verzet worden en de eerste activiteiten zijn al verricht. Vanaf nu, maandag 19 april 2021 staat de inschrijving voor het Open toernooi en voor het NRT**** weer open.

SCHRIJF IN!!!

Als er dus geen “kink in de kabel komt” dan start de 42e editie van het Boekweit Olie Tennistoernooi op zaterdag 10 juli 2021 en eindigt op zondag 18 juli 2021 met de finales in alle speelsterktecategorieën.

Natuurlijk zullen tijdens het toernooi de RIVM-richtlijnen en maatregelen omtrent Covid-19 van toepassing zijn.

In ieder geval, wij zien jullie graag terug tijdens het toernooi, zowel als speler of als toeschouwer op het mooie tennispark van HLTV Juliana, gelegen op sportpark De Blauwe Berg te Hoorn.

Onno Noordegraaf en Marjolein Verberne

Comments are closed.