Welkom!

Het Boekweit Olie Tennistoernooi 2021 gaat door!

Beste Tennisser,

Wij zijn er klaar voor om het toernooi te organiseren. Hopelijk bent u er ook klaar voor om uw eerste officiële wedstrijd van dit jaar bij ons toernooi te gaan spelen!

Op ons tennispark van HLTV Juliana gelegen op sportpark de Blauwe Berg te Hoorn wordt van zondag 11 t/m zondag 18 juli 2021 de 42e editie van het Boekweit Olie Tennistoernooi gespeeld.
In de speelsterktecategorieën 2, 3, 4, 5, 6, 7 15+, 8 17+, 9 17+, 6 35+ en 7 35+ worden zowel heren- en damesenkelspel als heren- , dames- en gemengd dubbelspel gespeeld

Tegelijkertijd wordt ook het 4-sterren Nationaal Ranglijst Tennistoernooi bij de heren en bij de dames gespeeld.
Het Nationaal Ranglijst Tennistoernooi behoort tot één van de sterkere toernooien in Nederland en vanaf dit jaar valt ons 4-sterren Nationaal Ranglijst Tennistoernooi onder “KNLTB Toptennis”.

Meer en de laatste informatie over het Boekweit Olie Tennistoernooi 2021 vind je op deze website

Natuurlijk zullen tijdens het toernooi de RIVM-richtlijnen en maatregelen omtrent Covid-19 van toepassing zijn.
Dus houd naast de banen en op terras en in de kantine 1,5 meter afstand van elkaar en aan de bezoekers vragen we “werk mee aan de gezondheidscheck en registreer je”. Op vele plekken op en rond het terras is de QR-Code zichtbaar.

In ieder geval, wij zien jullie graag terug tijdens het toernooi, zowel als speler of als toeschouwer op het mooie tennispark van HLTV Juliana, gelegen op sportpark Blauwe Berg te Hoorn.

Onno Noordegraaf en Marjolein Verberne

Comments are closed.