Dinsdag 10 juli

Dinsdag 10 juli

We beginnen de dag met de laatste ronde van de kwalificatie bij de heren. De Amerikaan Dominic Barretto weet als enige ongeplaatste speler het hoofdtoernooi te bereiken via de kwalificatie. Daarnaast zijn Dax Donders, Lucas Bos en Wilco Geenen door naar het hoofdtoernooi.

Bij de kwalificatie voor de dames hebben we 15 deelnemers. Dat betekent dat het volledige schema op dinsdag uitgespeeld kan worden en we dus op woensdag om 10 uur van start gaan met alle wedstrijden in het hoofdtoernooi.

In de loop van de dinsdag komt de zon achter de wolken vandaan en wordt het heerlijk weer op het tennispark. Uitstekende omstandigheden om met een drankje op het terras van al het mooie tennis te genieten! Het park is gezellig druk en de wedstrijden volgen elkaar in rap tempo op. Niet veel driesetters vandaag en daarom blijven we keurig op schema lopen. Een enkeling is ’s avonds tevreden dat het schema toch íétsje uitloopt, want als de halve finale van het WK voetbal op tv is staan een aantal mensen toch niet te springen om op dat moment de baan op te gaan. Even is het in de kantine drukker dan buiten op het park, maar na het fluitsignaal begeeft het publiek zich langzaamaan weer naar buiten om de laatste partijen te bekijken. Jordi Hermans en Jesper de Wit zijn de winnaars die als laatste van de baan komen nadat ze in de HD4 in drie sets van Mart Wieland en Jimmy Zandbergen hebben gewonnen.

Woensdag spelen we zoals gezegd alle eerste rondes van het ranglijsttoernooi, zowel bij de dames als de heren. De wedstrijden starten om 10 uur ’s ochtends en gaan tot laat op de avond door. Het belooft weer een zonnige dag te worden dus perfect weer om tennis te komen kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.