Sponsors – Groep 2

Actus Notarissen

Actus Notarissen is één van de grootste Nederlandse notariskantoren en heeft een landelijke dekking. Met 10 notarissen en ongeveer 20 kandidaat-notarissen staan wij garant voor een optimale dienstverlening en expertise op alle vakgebieden. Een duurzame relatie met onze klanten staat daarbij voorop. Daarom kunt u van ons een persoonlijke benadering door vertrouwde gezichten verwachten.

____________________________________________________________________________________

logo Grando Keukens & Bad
Grando keukens & Bad Hoorn

Grando Keukens & Bad is sinds 1991 gevestigd in Hoorn en bestaat inmiddels meer dan 25 jaar. Aangesloten bij de landelijke Grando formule, maar met een zelfstandig ondernemer in de zaak. Eigenaar Ramon Rinkel en zijn team van adviseurs staan voor u klaar bij het samenstellen van uw ideale keuken, badkamer of woonvloer. Dat garandeert kwaliteit in het ontwerp én de uitvoering. Grando Hoorn heeft een grote showroom van 1650 m2 met 50 keuken- en 17 badkameropstellingen, wij tonen daar de nieuwste trends, materialen en toepassingen een heerlijke plek voor al uw inspiratie.

Ook de montage en bijkomende werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd, dit betekend voor u een totale ontzorging in uw project, duidelijk en overzichtelijk

 

_____________________________________________________________________________________________

logo_volumehair
 Volume Hair Plus NL

DIKKER Haar bij Haarverlies & Dun Haar met VOLUME HAIR PLUS!

Volume Hair PLUS spray is ideaal bij haarverlies, dun haar en kalende plekken waardoor de hoofdhuid zichtbaar is. De unieke formule verdikt dun/fijn haar talloze malen waardoor het haar direct veel dikker en voller toont met een natuurlijke look. Eenvoudig in gebruik en verkrijgbaar in 6 tinten.

 
____________________________________________________________________________________________________
 

Logo Bakkerij Otten 2012
Otten de brood- en banketspecialist B.V.

Bij een modern bedrijf past een ruime sortering. Bij ons is die vrijwel onbeperkt: van traditionele krentenmik, hoornsche broeder en taaie koe tot de moderne broodsoorten als waldkorn en hoorns donker. Ook op het gebied van banket ligt de tijd van “zo af en toe een taart met kaarsjes” ver achter ons. Voor een groot assortiment aan verse gebaksoorten en een zeer ruime keuze aan bijzondere taarten, kunt u bij ons dagelijks terecht.

____________________________________________________________________________________________________

Logo Indrukmakers 2014
 Indrukmakers B.V.

Indrukmakers reclame-, ontwerp- & printstudio. Indrukmakers is vanaf 2002 actief aan de Geldelozeweg in Hoorn met het aanbieden van creatieve en productieve dtp-capaciteit t.b.v. drukwerk, websites, reclame-uitingen en andere marketingcommunicatiemiddelen. Daarnaast heeft Indrukmakers zich de afgelopen jaren weten te specialiseren in het produceren van allerlei Print- en Signwerk. Wij bestaan uit een ervaren team medewerkers met ruime vakkennis, flexibiliteit, servicegerichtheid en enthousiasme, die aan zo’n beetje al uw wensen op het gebied van vormgeving en signing kunnen voldoen. Oplossingsgericht (mee)denken met onze klanten en het leveren van kwaliteit zijn dé sleutelwoorden binnen ons bedrijf. Om deze doelstellingen te kunnen realiseren volgen wij constant de laatste ontwikkelingen in de branche en investeren wij in de allernieuwste technologieën. Ons werkterrein omvat zowel de particuliere sector als in de zakelijke branche.

____________________________________________________________________________________________________

Logo Hoogland Vis - 2
 HOOGLAND VIS
UW COMPLETE VISLEVERANCIER

Hoogland Vis heeft een bekende klank in West Friesland. Ons familiebedrijf zorgt al ruim 70 jaar voor verse vis in de regio en ver daarbuiten. Wij zetten de tradities van de viswinkel die door onze grootvader in 1931 is gestart aan het Gouw voort. Uiteraard met moderne middelen en mogelijkheden.

De groothandel bevindt zich op het industrieterrein “Hoorn 80” te HOORN waar diverse ambachtelijk bereide vissalades, verse, gerookte en gebakken vis door ons worden geproduceerd en geleverd aan hotels, restaurants, cateringinstellingen en supermarkten. Onze verse vis kopen wij op de afslagen in Nederland en Belgie en wordt geimporteerd uit diverse landen over de hele wereld.
Wij fileren alle verse vis zelf en portioneren en verpakken de vis al naar gelang de wensen van u als klant. We roken de zalm en produceren continu verse salades, afgevuld in zowel consumenten- als grootverpakking.
Diverse soorten vis worden op een ambachtelijke wijze gebakken, teruggekoeld en verpakt.
Service en hygiene in de productie staan bij ons hoog in het vaandel. Het visverwerkend bedrijf en de verpakkingslijnen zijn IFS gecertificeerd en voldoen aan de strengste HACCP-normen.
Eveneens is Hoogland Vis MSC gecertificeerd sinds 2007.

____________________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________________

Piet de Wit Snacks

Dé specialist in vleessnacks.
Piet de Wit snacks is reeds sinds 1960 producent van gebraden vleesproducten zoals gehaktballen, frikadellen en hamburgers.
Het assortiment omvat inmiddels ook mini-balletjes, soepballetjes, kip- en vleesblokjes en spareribs. U vraagt en wij draaien! Daarbij is ons devies: Quality First!

Comments are closed.