Sponsors – Groep 2

Otten de brood- en banketspecialist B.V.

Bij een modern bedrijf past een ruime sortering. Bij ons is die vrijwel onbeperkt: van traditionele krentenmik, hoornsche broeder en taaie koe tot de moderne broodsoorten als waldkorn en hoorns donker. Ook op het gebied van banket ligt de tijd van “zo af en toe een taart met kaarsjes” ver achter ons. Voor een groot assortiment aan verse gebaksoorten en een zeer ruime keuze aan bijzondere taarten, kunt u bij ons dagelijks terecht.


TENNISXPRESS & PADELXPRESS

This image has an empty alt attribute; its file name is logo-TennisXpress_h93.jpg

TennisXpress is de tennisspeciaalzaak van West-Friesland op het gebied van tennis, padel en squash.

De winkel bevindt zich op het Sport Centrum Hoorn aan de Holenweg 14a waar wij door iedereen vrij zijn te bezoeken. Wij bieden persoonlijk advies en service om u te helpen bij het vinden van het juiste materiaal. Service, klantvriendelijkheid en kennis zijn hierin de sleutelwoorden.
Ons assortiment bestaat uit tennis- rackets, tassen, schoenen, ballen, grips, snaren, kleding en overige accessoires.
Tevens hebben we een ruim assortiment padel -en squashrackets, schoenen, tassen en meer artikelen. Naast leverancier van het Spaanse premiummerk Bullpadel zijn er diverse andere padelmerken leverbaar.
Daarnaast kunnen wij uw tennis en squashracket snel en goed bespannen. Wij bespannen met machines en materialen van hoge kwaliteit en stemmen de bespanning af op uw speelwijze en speelfrequentie.

Voor al uw vragen kunt u ons mailen of bellen via onderstaande gegevens:
E-mailadres: Info@tennisxpress.nl
Telefoonnummer Hoorn: 06-28678379

Wij hopen u gauw te zien bij TennisXpress!

Ruud van Hees


Actus Notarissen

Actus Notarissen is één van de grootste Nederlandse notariskantoren en heeft een landelijke dekking. Met 10 notarissen en ongeveer 20 kandidaat-notarissen staan wij garant voor een optimale dienstverlening en expertise op alle vakgebieden. Een duurzame relatie met onze klanten staat daarbij voorop. Daarom kunt u van ons een persoonlijke benadering door vertrouwde gezichten verwachten


logo Grando Keukens & Bad

Grando keukens & Bad Hoorn

Grando Keukens & Bad is sinds 1991 gevestigd in Hoorn en bestaat inmiddels meer dan 25 jaar. Aangesloten bij de landelijke Grando formule, maar met een zelfstandig ondernemer in de zaak. Eigenaar Ramon Rinkel en zijn team van adviseurs staan voor u klaar bij het samenstellen van uw ideale keuken, badkamer of woonvloer. Dat garandeert kwaliteit in het ontwerp én de uitvoering. Grando Hoorn heeft een grote showroom van 1650 m2 met 50 keuken- en 17 badkameropstellingen, wij tonen daar de nieuwste trends, materialen en toepassingen een heerlijke plek voor al uw inspiratie.

Ook de montage en bijkomende werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd, dit betekend voor u een totale ontzorging in uw project, duidelijk en overzichtelijk


Hoogland Vis

Hoogland Vis heeft een bekende klank in West Friesland. Ons familiebedrijf zorgt al ruim 70 jaar voor verse vis in de regio en ver daarbuiten. Wij zetten de tradities van de viswinkel die door onze grootvader in 1931 is gestart aan het Gouw voort. Uiteraard met moderne middelen en mogelijkheden.

De groothandel bevindt zich op het industrieterrein “Hoorn 80” te HOORN waar diverse ambachtelijk bereide vissalades, verse, gerookte en gebakken vis door ons worden geproduceerd en geleverd aan hotels, restaurants, cateringinstellingen en supermarkten. Onze verse vis kopen wij op de afslagen in Nederland en Belgie en wordt geimporteerd uit diverse landen over de hele wereld.
Wij fileren alle verse vis zelf en portioneren en verpakken de vis al naar gelang de wensen van u als klant. We roken de zalm en produceren continu verse salades, afgevuld in zowel consumenten- als grootverpakking.
Diverse soorten vis worden op een ambachtelijke wijze gebakken, teruggekoeld en verpakt.
Service en hygiene in de productie staan bij ons hoog in het vaandel. Het visverwerkend bedrijf en de verpakkingslijnen zijn IFS gecertificeerd en voldoen aan de strengste HACCP-normen.
Eveneens is Hoogland Vis MSC gecertificeerd sinds 2007.


Uw autodealer in Noord-Holland

Al meer dan 25 jaar is Ton van Kuyk een vertrouwd adres voor nieuwe Volvo’s, Volvo occasions én onderhoud.

Bij ons bent u verzekerd van…

  • De kwaliteit en veiligheid van Volvo
  • Speciaal opgeleide Volvo-specialisten
  • Persoonlijke service met een lokaal karakter

Of u nu een auto wilt kopen in Alkmaar, Hoorn, Beverwijk of Purmerend: onze specialisten staan voor u klaar. Wij geven graag advies over de auto die het beste bij uw situatie en budget past.


BREIDER TUINMACHINES

Kies voor kwaliteit en service

In ons assortiment vindt u machines met uniek ontwerp, optimaal gebruiksgemak, uitstekende prestaties en maximaal vermogen voor zowel de groenprofessional als voor particulier gebruik.


Piet de Wit Snacks

Dé specialist in vleessnacks.
Piet de Wit snacks is reeds sinds 1960 producent van gebraden vleesproducten zoals gehaktballen, frikadellen en hamburgers.
Het assortiment omvat inmiddels ook mini-balletjes, soepballetjes, kip- en vleesblokjes en spareribs. U vraagt en wij draaien! Daarbij is ons devies: Quality First!


Weekblad Zondag

Een sponsor op 2x A3 formaat. Van advertenties tot reclames. De Zondagskrant weet hoe sponsors zich graag presenteren. In het finale weekend staan al onze sponsors in de Zondagskrant vermeld