Sponsors – Groep 3

JOOST LAAN WOONSTUDIO

In het oude centrum van Purmerend , vindt u Joost Laan Woonstudio, gevestigd in een zorgvuldig gerestaureerd zeventiende-eeuws pand. De winkel beslaat 350 vierkante meter, verdeeld over de begane grond en twee verdiepingen, vol prachtig design.

Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering. Wij komen graag bij de mensen thuis voor advies en om creatieve ideeën voor de opstelling van hun meubels te geven. Dat advies kan zijn voor de keus van de juiste bank, originele kastopstelling, maar ook een totale nieuwe inrichting. Afhankelijk van de wensen wordt er in het ontwerp ook een kleuradvies en verlichtingsplan opgenomen. Mensen zijn altijd blij verrast als ze bij ons binnenkomen. We kijken altijd naar de mens achter de klant en vinden het geweldig om mensen te adviseren en hen door het uitgebreide aanbod te loodsen. We zijn pas tevreden wanneer de klant een product of interieur heeft gevonden dat perfect aansluit bij zijn of haar persoonlijkheid. Graag tot ziens in onze winkel.


Weekblad Zondag
Een sponsor op 2x A3 formaat. Van advertenties tot reclames. De Zondagskrant weet hoe sponsors zich graag presenteren. In het finale weekend staan al onze sponsors in de Zondagskrant vermeld


OPRECHT ADVOCATEN

Wij zijn Oprecht. Oprecht Advocaten is anders dan andere advocatenkantoren. En dat merkt u meteen. Onze advocaten hebben zich gespecialiseerd op diverse rechtsgebieden. Dienstverlening op hoog niveau is voor ons een vereiste. Bovendien vindt veelvuldig overleg tussen onze advocaten plaats. Het werken in teamverband stelt ons in staat om u nog beter te kunnen helpen. Door het samenbrengen van de specialistische kennis van onze advocaten wordt de kwaliteit nog verder verhoogd. Bovendien leidt de samenwerking van onze advocaten tot een snellere aanpak van uw zaak.


Schermer installatietechniek Hoorn

Schermer Installatietechniek houdt zich bezig met het ontwerpen, monteren en het onderhouden van uiteenlopende werktuigbouwkundige installaties en systemen t.b.v. de utiliteitsbouw. Als zogenaamd W-installateur zorgen wij voor optimale processing op gebied van verwarming, koeling, ventilatie, regeltechniek, waterbeheer en waterafvoer. Met Schermer Installatietechniek kiest u voor een betrokken partner bij uw bouw- of renovatieproject. Vanaf het eerste contact denken we met u mee. Hierbij leggen we graag duurzame keuzes voor, die in de toekomst een flinke besparing op onderhoud en beheer opleveren.


Stoop Groenvoorziening
werkt aan een verzorgde buitenruimte

Stoop is een dienstverlenend familiebedrijf dat een allround servicepakket aanbiedt op het gebied van groen in de openbare ruimte. Met gecertificeerd personeel, hoogwaardig materieel en een gezonde no-nonsense mentaliteit werkt de onderneming vol enthousiasme aan een mooie groene leefomgeving in de regio Noord-Holland.


Volume Hair Plus

Your Hair, Our Care


Groepspraktijk Risdaele

Groepspraktijk Risdaele bestaat uit een groep van enthousiaste fysio-, oefen-, manueeltherapeuten en een acupuncturiste. Bij ons staat de individuele behandeling van de cliënten voorop en wij bieden hiervoor verschillende disciplines aan.Indien nodig bundelen wij als collega’s onze krachten om u zo snel en zo goed mogelijk weer te laten functioneren na uw blessure of beperking. Ook bij een chronische aandoening doen wij ons best om u zo goed mogelijk te laten functioneren.


Karsten Travelstore

Het enige officiële verkoopadres van Karsten Tenten in Nederland is de Karsten Travelstore in Zwaag. Inpandig bevindt zich het atelier van Karsten Tenten. Als je wilt mag je er een kijkje komen nemen!

In de showroom van de Karsten Travelstore staan alle denkbare modellen en combinaties opgesteld en er worden regelmatig demonstraties van het opzetten en afbreken gegeven. Naast Karsten Tenten vind je er ook tenten van andere kwaliteitsmerken zoals Bardani, Safarica en Outwell, voortenten van Dorema en sinds kort ook vouwwagens van Campooz.


 Indrukmakers B.V.

Indrukmakers reclame-, ontwerp- & printstudio. Indrukmakers is vanaf 2002 actief aan de Geldelozeweg in Hoorn met het aanbieden van creatieve en productieve dtp-capaciteit t.b.v. drukwerk, websites, reclame-uitingen en andere marketingcommunicatiemiddelen. Daarnaast heeft Indrukmakers zich de afgelopen jaren weten te specialiseren in het produceren van allerlei Print- en Signwerk. Wij bestaan uit een ervaren team medewerkers met ruime vakkennis, flexibiliteit, servicegerichtheid en enthousiasme, die aan zo’n beetje al uw wensen op het gebied van vormgeving en signing kunnen voldoen. Oplossingsgericht (mee)denken met onze klanten en het leveren van kwaliteit zijn dé sleutelwoorden binnen ons bedrijf. Om deze doelstellingen te kunnen realiseren volgen wij constant de laatste ontwikkelingen in de branche en investeren wij in de allernieuwste technologieën. Ons werkterrein omvat zowel de particuliere sector als in de zakelijke branche.


STRANDPAVILJOEN ORANJE BUITEN

Oranje Buiten, strandpaviljoen aan het IJsselmeer en dichtbij de Hoornse binnenstad en oude haven, is een unieke tent waar alles voor jong en oud bij elkaar komt. Een schitterende wandelomgeving langs de Hoornse kust en over de dijk. Helling en ligplaatsen voor de pleziervaart en directe toegang tot het mooiste vaargebied van Nederland. En natuurlijk mogelijkheid om te surfen, kiten en zwemmen. Het uitzicht is fantastisch terwijl je zit te genieten van heerlijk eten en drinken. Tijdens de lente en zomer organiseren we allerlei activiteiten, waarvan je op de hoogte kunt blijven via deze site. En wil je zelf iets organiseren voor familie, vrienden, personeel of bedrijf, neem dan vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De Gier-Koning-Van Gelderen Tennis Academy