Sponsors – Groep 3

 

DE BESTE WOONWINKELS
GESELECTEERD DOOR EIGEN HUIS & INTERIEUR

JOOST LAAN WOONSTUDIO
Purmerend

In het oude centrum van Purmerend , vindt u Joost Laan Woonstudio, gevestigd in een zorgvuldig gerestaureerd zeventiende-eeuws pand. De winkel beslaat 350 vierkante meter, verdeeld over de begane grond en twee verdiepingen, vol designlekkers van o.a. Vitra, Lago, Lema, Vibieffe, Frei Frau, Montis, Flos en Wever & Ducré.

‘De winkel bestaat al sinds 1975 op deze plek’, vertelt Joost Laan. ‘ In 2000 hebben Conny van Wees en ik de zaak overgenomen van Jan Engel. Negen jaar later hebben we het pand geheel verbouwd en omgevormd naar de huidige tijd.’

Joost Laan Woonstudio onderscheidt zich door de persoonlijke benadering. ‘We komen graag bij mensen thuis voor advies en om creatieve ideeën voor de opstelling van hun meubels te geven. Dat advies kan zijn voor de keus voor juiste bank, originele kastopstelling,  maar ook voor een totaal nieuwe inrichting. Het persoonlijke advies vertaalt zich in een interieurontwerp. Afhankelijk van de wensen wordt er in het ontwerp ook een kleurengamma, verlichtingsplan en elektriciteitsplan opgenomen.

In Purmerend en omgeving wordt wel gesproken over een typische Joost Laan Woonstudio-stijl. ‘Dat zit hem in het onverwachte. Mensen zijn altijd verrast als ze bij ons binnenkomen. We kijken altijd naar de mens achter de klant en vinden het geweldig om mensen te adviseren en hen door het uitgebreide aanbod te loodsen. We zijn pas tevreden wanneer de klant een product of interieur heeft gevonden dat perfect aansluit bij zijn of haar persoonlijkheid.’

Joost Laan Woonstudio, Weerwal 21-22, Purmerend (0299) 42 20 53, www.joostlaanwoonstudio.nl

____________________________________________________________________________________________________

OPRECHT ADVOCATEN


Wij zijn Oprecht. Oprecht Advocaten is anders dan andere advocatenkantoren. En dat merkt u meteen. Onze advocaten hebben zich gespecialiseerd op diverse rechtsgebieden. Dienstverlening op hoog niveau is voor ons een vereiste. Bovendien vindt veelvuldig overleg tussen onze advocaten plaats. Het werken in teamverband stelt ons in staat om u nog beter te kunnen helpen. Door het samenbrengen van de specialistische kennis van onze advocaten wordt de kwaliteit nog verder verhoogd. Bovendien leidt de samenwerking van onze advocaten tot een snellere aanpak van uw zaak.

__________________________________________________________________________________________________

Tennisschool De Kloek

Al meer dan 25 jaar is Wilson Tennisschool De Kloek actief in het trainen en begeleiden van wedstrijdspelers. De tennisschool is uitgegroeid tot een van de prominente tennisscholen in ons land. Vanaf 5 jarige leeftijd kunnen spelers en speelsters terecht bij onze trainers, zowel in clubverband als in wedstrijdgerichte selecties.

____________________________________________________________________________________________________

Stoop Groenvoorziening
werkt aan een verzorgde buitenruimte

Stoop is een dienstverlenend familiebedrijf dat een allround servicepakket aanbiedt op het gebied van groen in de openbare ruimte. Met gecertificeerd personeel, hoogwaardig materieel en een gezonde no-nonsense mentaliteit werkt de onderneming vol enthousiasme aan een mooie groene leefomgeving in de regio Noord-Holland.

____________________________________________________________________________________________________

Groepspraktijk Risdaele

Groepspraktijk Risdaele bestaat uit een groep van enthousiaste fysio-, oefen-, manueeltherapeuten en een acupuncturiste. Bij ons staat de individuele behandeling van de cliënten voorop en wij bieden hiervoor verschillende disciplines aan.Indien nodig bundelen wij als collega’s onze krachten om u zo snel en zo goed mogelijk weer te laten functioneren na uw blessure of beperking. Ook bij een chronische aandoening doen wij ons best om u zo goed mogelijk te laten functioneren.


 Indrukmakers B.V.

Indrukmakers reclame-, ontwerp- & printstudio. Indrukmakers is vanaf 2002 actief aan de Geldelozeweg in Hoorn met het aanbieden van creatieve en productieve dtp-capaciteit t.b.v. drukwerk, websites, reclame-uitingen en andere marketingcommunicatiemiddelen. Daarnaast heeft Indrukmakers zich de afgelopen jaren weten te specialiseren in het produceren van allerlei Print- en Signwerk. Wij bestaan uit een ervaren team medewerkers met ruime vakkennis, flexibiliteit, servicegerichtheid en enthousiasme, die aan zo’n beetje al uw wensen op het gebied van vormgeving en signing kunnen voldoen. Oplossingsgericht (mee)denken met onze klanten en het leveren van kwaliteit zijn dé sleutelwoorden binnen ons bedrijf. Om deze doelstellingen te kunnen realiseren volgen wij constant de laatste ontwikkelingen in de branche en investeren wij in de allernieuwste technologieën. Ons werkterrein omvat zowel de particuliere sector als in de zakelijke branche.

Comments are closed.