Sponsors – Groep 4

_____________________________________________________________________________________________________

Logo Oranje BuitenSTRANDPAVILJOEN ORANJE BUITEN

Oranje Buiten, strandpaviljoen aan het IJsselmeer en dichtbij de Hoornse binnenstad en oude haven, is een unieke tent waar alles voor jong en oud bij elkaar komt. Een schitterende wandelomgeving langs de Hoornse kust en over de dijk. Helling en ligplaatsen voor de pleziervaart en directe toegang tot het mooiste vaargebied van Nederland. En natuurlijk mogelijkheid om te surfen, kiten en zwemmen.

Het uitzicht is fantastisch terwijl je zit te genieten van heerlijk eten en drinken. Tijdens de lente en zomer organiseren we allerlei activiteiten, waarvan je op de hoogte kunt blijven via deze site. En wil je zelf iets organiseren voor familie, vrienden, personeel of bedrijf, neem dan vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

______________________________________________________________________________________________________________________________

Restaurant Madame Cheung Asian Cuisine

Restaurant Madame Cheung in Hoorn is een culinaire fine-dining restaurant met Oosterse creaties op hoog niveau. Hier kunt u zich laten verrassen door Chef Yuk Cheung in uw ontdekking naar Aziatische lekkernijen. Uw gastheer Robin Wu heeft een aantal Top of the World wijnen geselecteerd om uw avond bij Restaurant Madame Cheung onvergetelijk te maken.

________________________________________________________________________________________________________________

Logo Restaurant Kroft-1

Restaurant van der Kroft

Het team van Restaurant van der Kroft heet u van harte welkom in het gezellige sfeervolle restaurant in het centrum van Hoorn. Op steenworp afstand van het “stadshart” de Roode Steen.
Restaurant van der Kroft is een restaurant waar veel jonge talenten werken; een gepassioneerd team dat u graag een fijne en culinaire avond wil laten beleven.

________________________________________________________________________________________________________________

 Comments are closed.