Tennis On Tour

TENNIS ON TOUR MET CLINIC JEUGD BIJ HLTV JULIANA
TIJDENS HET BOEKWEIT OLIE TENNISTOERNOOI
Vrijdag 15 juli 2022 van 15:00 uur tot ca. 18:00 uur
Voor alle Tenniskids van 6 – 12 jaar!

Beste ouders en Tenniskids,
Op vrijdag 15 juli a.s. komt Tennis On Tour met een Clinic Jeugd langs bij het Boekweit Olie Tennistoernooi. Samen met de Tenniskids wil Tennis On Tour een prachtig feestje bouwen.
Dit feestje, de Clinic Jeugd, vindt plaats van ‘s middags 15:00 uur tot ca 18:00 uur op de tennisbanen van HLTV Juliana aan de Blauwe Berg 33 te Hoorn.
De Clinic Jeugd is voor alle Tenniskids van 6 – 12 jaar die het leuk vinden om naar een tennisfeestje (bij hun in de buurt) te gaan. Ook je vriendjes en vriendinnetjes zijn van harte welkom.
Je hoeft geen KNLTB-lid te zijn.
De Tennis on Tour Clinic Jeugd staat garant voor een geweldig feestje op de club! De Clinic is speciaal afgestemd op het niveau van de deelnemende kinderen. Na de swingende warming-up worden de jeugdleden opgesplitst op basis van hun niveau en/of ervaring.

Wat kunnen de Tenniskids verwachten?
De kinderen kunnen meedoen aan een te gekke Clinic, toffe wedstrijdjes en leuke tennisspellen, zoals Target Tennis (speel de bal uit de ballenmachine op het mikpunt), de reactie challenge en een volley battle.
Het programma eindigt met de disco op de tennisbaan, waar enkele kinderen nog verrast zullen worden met een leuk prijsje. Wij gaan ervan uit dat alle deelnemers in polonaise de baan afgaan!
 
U kunt uw kind met vriendjes en vriendinnetjes opgeven via jeugd@hltvjuliana.nl
Maar ook als u uw kind niet heeft opgegeven, is uw kind met vriendjes en vriendinnetjes van harte welkom op dit feestje van Tennis On Tour Clinic Jeugd.
Boekweit Olie Tennis                                               Tennis & Padel vereniging Juliana
www.boekweitolietennis.nl                                               www.hltvjuliana.nl

Comments are closed.