Zaterdag 5 juli: eerste speeldag!

We zijn weer begonnen!
Ook dit jaar is het meteen op de eerste speeldag al lastig om alle wedstrijden te plannen op een tijdstip dat alle deelnemers kunnen. Daarom was het dit keer de toernooileiding zelf die zowel de wedstrijdtafel als de bar moet bemannen op de eerste zaterdagochtend, zodat Kees Aben zijn wedstrijd in de GD7 kan spelen. Gelukkig wordt deze partij met winst afgesloten en kan de hij de bardienst daarna met een goed gevoel weer van ons overnemen.

Even later verzamelen donkere wolken zich boven het park en is de eerste regenbreak van onze 36ste editie een feit. Dankzij onze accommodatiecommissie kunnen de wedstrijden gelukkig al weer snel vervolgd worden. Even later is het echter weer raak. We zijn getuigen van een ware wolkbreuk en de deelnemers snellen voor de tweede maal van de baan af. Niet veel later zijn alle banen bedekt onder een laag water en lijkt het er even op dat tennissen er niet meer in zit op deze zaterdag. Maar natuurlijk gaat onze onverschrokken accommodatieploeg gewoon weer aan het werk en als de zon dan ook nog doorbreekt wordt het toch nog een fantastische dag.

Iets voor 21.00 uur weten Remko Stapper en Wanja Regelmeijer uit onze eigen toernooicommissie hun wedstrijd in de GD5 te winnen en dan is het tijd om naar huis te gaan want vanavond staat niet in het teken van tennis, maar we gaan lekker………………….

VOETBAL KIJKEN! (HUP HOLLAND HUP!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.