Donderdag 9 juli

Het is deze donderdag een stuk kouder dan het de rest van de week is geweest. De wind maakt vooral het spelen op baan 4, 7 en 8 erg lastig en ook voor de toeschouwers zijn dit onder deze weersomstandigheden geen prettige banen om te kijken. Vanwege een onderhoudsbeurt moeten we het een groot deel van de dag doen zonder een partij op centercourt. Alles wordt in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat we deze baan in het finaleweekend weer volop kunnen benutten.

We zien op deze dag weinig lange wedstrijden, al staan Babs van Kampen en Nicolette van Uitert wel ’s ochtends al een driesetter te spelen. Nicolette is bij de dames als 6de geplaatst maar heeft het erg lastig tegen de speelster van TV Hoorn. Ze weet na een mooie partij wel te winnen 4-6 6-3 6-4. Bij de dames weten ook alle andere geplaatste speelsters zich te plaatsen voor de kwartfinales.

Bij de heren worden wel een aantal geplaatste spelers uit het toernooi geslagen. De als 5de geplaatste Jake Mak moet na een gewonnen eerste set helaas opgeven tegen Thomas Does. Verderop in het schema wint Romano Frantzen, die binnenkwam met een wildcard, van de als 7de geplaatste Vincent van Honert. Daarnaast weet Daan Maasland in 3 sets de als 4de geplaatste Stephan Fransen te verslaan. Kevin Boelhouwer, Bart de Gier, Mark de Jong en Zen Zijlstra weten als geplaatste spelers wel de kwartfinale te bereiken.

Vrijdag  worden vanaf 11:00 uur de eerste kwartfinales van het ranglijsttoernooi gespeeld. Rond 20.00 uur in de avond hebben we tevens een aantal herendubbels in het ranglijsttoernooi, waarna u om 21.00 uw geluk kunt beproeven op onze Casino-avond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.