Maandag 10 juli

Op maandag start om 12:00 uur de kwalificatie van de heren. 13 deelnemers gaan spelen om de 4 resterende plaatsen in het hoofdtoernooi te bemachtigen. Niels Hoefsloot is de enige geplaatste speler die daadwerkelijk een plekje weet te bemachtigen, de andere drie plekken gaan naar Marco van der Wal, John Veerman, en Juliana-speler Liam Hillaert.

Na afloop van de kwalificatie worden er weer wedstrijden in de open categorieën gespeeld. Uit het zicht van het publiek op het terras wordt dan op baan 5 een enorm lange wedstrijd gespeeld tussen Sjors van der Gulik en Jeroen Marx. De eerste set gaat in een tie-break naar Jeroen, maar daarna krijgt Sjors de smaak te pakken en hij wint de wedstrijd uiteindelijk in 3 sets.

Op de vroege avond krijgen we te maken met een regenbuitje, maar gelukkig wordt het net op tijd weer droog waardoor de banen goed bespeelbaar blijven. Dat scheelt weer een keertje sproeien voor onze accommodatie commissie ;).

Terwijl er buiten volop getennist wordt begeven zich langzamerhand steeds meer mensen naar de kantine. Hier is namelijk ook tennis te zien. En vanaf het moment dat de wedstrijd Nadal-Muller op Wimbledon de 6-6 is de vijfde set is gepasseerd, lijkt het wel alsof er elke wissel meer mensen binnen druppelen die deze wedstrijd verkiezen boven het tennis dat buiten gespeeld wordt. Nadat de laatste bal op Wimbledon is geslagen, schiet het publiek snel weer terug naar de baan waar ze eigenlijk voor gekomen waren. De laatste partij is om 23:30 gespeeld en dus zijn we op deze eerste doordeweekse dag mooi op tijd klaar.

Dinsdag beginnen de wedstrijden van 12:00 uur. Dan staat het kwalificatie toernooi voor de dames op het programma. Vanaf 15:00 uur zullen er ook wedstrijden in de open categorieën gespeeld worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.