Nationaal Ranglijsttoernooi 2021

Het Nationaal Ranglijsttoernooi gaat door!

Kwalificaties enkelspel

Intekenen kwalificatietoernooi

In verband met corona heeft de KNLTB er voor gekozen dat spelers zich alleen nog per mail kunnen intekenen voor het kwalificatietoernooi. Dit kan tot en met 14:00 uur een dag voor aanvang van het kwalificatietoernooi. Hier is voor gekozen om drukte te voorkomen en er voor te zorgen dat spelers niet (lang) hoeven te wachten op het park voordat ze de eerste wedstrijd moeten spelen. De loting zal aansluitend na de inschrijvingsdeadline worden uitgevoerd op de dag voor aanvang van het kwalificatietoernooi. De speeltijden zullen ook een dag van te voren bekend worden gemaakt. Kijk in het spelersmemo voor de meest actuele informatie.

Het Heren enkelspel Kwalificatie start op maandag 12 juli 2021.

Het Dames enkelspel Kwalificatie start op dinsdag 13 juli 2021.


Dubbelspel

De inschrijving voor het 4**** Nationaal Ranglijst dubbelspeltoernooi staat open tot woensdag 14 juli 2021 tot 17.00 uur. Inschrijving tijdens de toernooiweek op het tenniscomplex van HLTV Juliana.

Inschrijving dubbelspeltoernooi is ook mogelijk per e-mail: boekweitolietennis@gmail.com, maar sluit dan op woensdag 14 juli 2021 om 16.00 uur.


Enkelspel

De inschrijving voor het 4**** Nationaal Ranglijst enkelspeltoernooi via mijnknltb.toernooi.nl is OPEN tot woensdag 30 juni 2021 om 14:00 uur!

Boekweit/Olie Tennis Toernooi NRT ****


Acceptatie lijst Heren & Dames

Nog niet bekend!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Algemeen (INFO KNLTB)

Door mee te doen aan Nationale Ranglijsttoernooien, kun je punten verdienen voor de KNLTB-ranglijst. De Nationale Ranglijsttoernooien zijn bedoeld voor de (sub)top van Nederland.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor de Nationale Ranglijsttoernooien via mijnknltb.toernooi.nl.
Je vindt het inschrijfformulier op verschillende manieren:

  • Via Toernooien  =>  NRT
  • Via Ranking  =>  KNLTB Ranglijst  =>  Inschrijven
  • Of direct via je eigen profiel  =>  Ranking  =>  Inschrijven Ranglijsttoernooien

Spelers met speelsterkte 5 of lager hebben de mogelijkheid om ter plekke in te schrijven voor het kwalificatietoernooi of deel te nemen (aan het hoofd- of kwalificatietoernooi) op basis van een wildcard, die aangevraagd kan worden bij de toernooiorganisator.

Acceptatie

Acceptatie gebeurt op basis van jouw positie op de KNLTB-ranglijst. Hoe hoger de positie, hoe groter de kans dat je mee mag doen. Daarnaast geeft de organisatie wildcards weg.

Terugtrekken

Als je bent geaccepteerd voor een Nationaal Ranglijsttoernooi, maar je kunt het toernooi toch niet spelen, dan moet je binnen zeven dagen na afloop van het toernooi het terugtrekkingsformulier invullen en verzenden. Voeg bewijsmateriaal toe waaruit blijkt dat redelijkerwijs niet van je vewacht mocht worden dat je het toernooi zou spelen.

Hoe kan ik me inschrijven voor het kwalificatietoernooi van een NRT?

In verband met corona heeft de KNLTB er voor gekozen dat spelers zich alleen nog per mail kunnen intekenen voor het kwalificatietoernooi. Dit kan tot en met 14:00 uur een dag voor aanvang van het kwalificatietoernooi. Hier is voor gekozen om drukte te voorkomen en er voor te zorgen dat spelers niet (lang) hoeven te wachten op het park voordat ze de eerste wedstrijd moeten spelen. De loting zal aansluitend na de inschrijvingsdeadline worden uitgevoerd op de dag voor aanvang van het kwalificatietoernooi. De speeltijden zullen ook een dag van te voren bekend worden gemaakt. Kijk in het spelersmemo voor de meest actuele informatie.;

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Vragen

Voor eventuele vragen kunt u een e-mail sturen naar de toernooileiding: boekweitolietennis@gmail.com

Comments are closed.