Nationaal Ranglijsttoernooi 2021

Het Nationaal Ranglijsttoernooi gaat door!

Kwalificaties enkelspel

Intekenen/inschrijven kwalificatietoernooi

In verband met corona heeft de KNLTB er voor gekozen dat spelers zich alleen nog per e-mail kunnen intekenen voor het kwalificatietoernooi. Spelers kunnen zich vanaf vrijdag 2 juli 2021 voor zowel de HE-kwalificatie als de DE-kwalificatie tot zondag 11 juli 2021 19:00 uur per e-mail intekenen. Spelers worden verzocht om hun bondsnummer, speelsterkte, NAW-gegevens, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres bij het inschrijven voor het kwalificatietoernooi op te geven. De loting zal aansluitend na de inschrijvingsdeadline worden uitgevoerd op zondag 11 juli 2021 om 19:00 uur. De spelers worden op zondagavond 11 juli 2021 per-e-mail van hun 1e speeltijd op de hoogte gesteld. Kijk in het spelersmemo (factsheet) voor de meest actuele informatie.

Het Heren enkelspel Kwalificatie start op maandag 12 juli 2021.

Het Dames enkelspel Kwalificatie start op maandag 12 juli 2021.


Dubbelspel

De inschrijving voor het 4**** Nationaal Ranglijst dubbelspeltoernooi staat open tot woensdag 14 juli 2021 tot 17.00 uur. Inschrijving tijdens de toernooiweek op het tenniscomplex van HLTV Juliana.

Inschrijving dubbelspeltoernooi is ook mogelijk per e-mail: boekweitolietennis@gmail.com, maar sluit dan op woensdag 14 juli 2021 om 16.00 uur.


Enkelspel

De inschrijving voor het 4**** Nationaal Ranglijst enkelspeltoernooi via mijnknltb.toernooi.nl is GESLOTEN

Boekweit/Olie Tennis Toernooi NRT ****


Acceptatie lijst Heren & Dames

Acceptatie lijst Heren

Acceptatie lijst Dames
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Algemeen (INFO KNLTB)

Door mee te doen aan Nationale Ranglijsttoernooien, kun je punten verdienen voor de KNLTB-ranglijst. De Nationale Ranglijsttoernooien zijn bedoeld voor de (sub)top van Nederland.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor de Nationale Ranglijsttoernooien via mijnknltb.toernooi.nl.
Je vindt het inschrijfformulier op verschillende manieren:

  • Via Toernooien  =>  NRT
  • Via Ranking  =>  KNLTB Ranglijst  =>  Inschrijven
  • Of direct via je eigen profiel  =>  Ranking  =>  Inschrijven Ranglijsttoernooien

Spelers met speelsterkte 5 of lager hebben de mogelijkheid om ter plekke in te schrijven voor het kwalificatietoernooi of deel te nemen (aan het hoofd- of kwalificatietoernooi) op basis van een wildcard, die aangevraagd kan worden bij de toernooiorganisator.

Acceptatie

Acceptatie gebeurt op basis van jouw positie op de KNLTB-ranglijst. Hoe hoger de positie, hoe groter de kans dat je mee mag doen. Daarnaast geeft de organisatie wildcards weg.

Terugtrekken

Als je geaccepteerd bent voor een Nationaal Ranglijsttoernooi, maar je kunt het toernooi toch om bepaalde redenen niet spelen, dan dien je je af te melden. Voor de inschrijfdeadline kan je je terugtrekken via MijnKNLTB. Na de deadline dien je je af te melden bij de toernooileider met de reden van terugtrekking.

Hoe kan ik me inschrijven voor het kwalificatietoernooi van een NRT?

In verband met corona heeft de KNLTB er voor gekozen dat spelers zich alleen nog per e-mail kunnen intekenen voor het kwalificatietoernooi. Spelers kunnen zich vanaf vrijdag 2 juli 2021 voor zowel de HE-kwalificatie als de DE-kwalificatie tot zondag 11 juli 2021 19:00 uur per e-mail intekenen. Spelers worden verzocht om hun bondsnummer, speelsterkte, NAW-gegevens, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres bij het inschrijven voor het kwalificatietoernooi op te geven. De loting zal aansluitend na de inschrijvingsdeadline worden uitgevoerd op zondag 11 juli 2021 om 19:00 uur. De spelers worden op zondagavond 11 juli 2021 per-e-mail van hun 1e speeltijd op de hoogte gesteld. Kijk in het spelersmemo (factsheet) voor de meest actuele informatie

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Vragen

Voor eventuele vragen kunt u een e-mail sturen naar de toernooileiding: boekweitolietennis@gmail.com

Comments are closed.