Nationaal Ranglijsttoernooi 2022

Enkelspel

De inschrijving voor het 4**** Nationaal Ranglijst enkelspeltoernooi via mijnknltb.toernooi.nl is gesloten!

Boekweit/Olie Tennis Toernooi NRT ****


Kwalificaties enkelspel

Nieuw: Intekenen/inschrijven kwalificatietoernooi

Voor spelers is het een fijne manier gebleken om voor het kwalificatietoernooi enkelspel online in te schrijven, zodat je dan niet de hele maandag aanwezig hoeft te zijn op de vereniging. Dit jaar kun je daarom (in afwijking van het reglement) digitaal inschrijven via een webformulier. Zodra de acceptatie van een toernooiweek is geweest, worden de toernooien van die week toegevoegd aan het webformulier. Vul je gegevens in en geef aan voor welk toernooi je wil inschrijven.
De deadline voor het inschrijven is 14.00 uur op de dag voor aanvang van het toernooi. De loting wordt een dag voor het kwalificatietoernooi verricht en ook gepland. Je krijgt als speler dus een dag van tevoren bericht over je speeltijd.

Inschrijven kwalificatie

Spelers kunnen zich alleen  via een webformulier voor het kwalificatietoernooi.
Vanaf vrijdag 1 juli 2022 kunnen spelers zich voor zowel de HE-kwalificatie als voor de DE-kwalificatie tot zondag 10 juli 2022 14:00 uur via een webformulier inschrijven. Spelers worden verzocht om hun bondsnummer, speelsterkte, NAW-gegevens, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres bij het inschrijven voor het kwalificatietoernooi op te geven. De loting zal aansluitend na de inschrijvingsdeadline plaats vinden op zondag 10 juli 2022 om 15:00 uur. De spelers worden op zondagmiddag 10 juli 2022 vóór 18:00 uur per-e-mail van hun 1e speeltijd op de hoogte gesteld.
Kijk in het spelersmemo (factsheet) voor de meest actuele informatie.

Het Heren enkelspel Kwalificatie en het Damesenkelspel Kwalificatie starten beide op maandag 11 juli 2022.

Praktische informatie inschrijving

Bij het inschrijven voor een toernooiweek is het mogelijk om prioriteiten aan te geven. P1 is je eerste keuze, P2 je tweede keuze en P3 je derde keuze. Het is niet verplicht om van alle drie de keuzes gebruik te maken, dit is zelfs soms af te raden. De volgende regels zijn van toepassing:

  • Als je niet geaccepteerd wordt voor het hoofdschema van een NRT, kan je alleen kwalificatie spelen bij je eerste keuze.
  • Je kunt alleen een open toernooi spelen bij het toernooi waar je ook NRT speelt. Het spelen van een open onderdeel elders is niet toegestaan.
  • Als je voor je 2e of 3e keuze geaccepteerd wordt, is het niet mogelijk om kwalificatie bij je eerste keuze te spelen.

Denk bij het inschrijven daarom goed na over wat jouw voorkeur heeft en schrijf alleen in bij toernooien waar je daadwerkelijk wil spelen


Dubbelspel

De inschrijving voor het 4**** Nationaal Ranglijst dubbelspeltoernooi staat open tot woensdag 13 juli 2022 tot 17.00 uur. Inschrijving tijdens de toernooiweek op het tenniscomplex van HLTV Juliana.

Inschrijving dubbelspeltoernooi is ook mogelijk per e-mail: boekweitolietennis@gmail.com, maar sluit dan op woensdag 13 juli 2022 om 16.00 uur.


Acceptatie lijst Heren & Dames

Acceptatie lijst Heren

Acceptatie lijst Dames


Algemeen (INFO KNLTB)

Door mee te doen aan Nationale Ranglijsttoernooien, kun je punten verdienen voor de KNLTB-ranglijst. De Nationale Ranglijsttoernooien zijn bedoeld voor de (sub)top van Nederland.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor de Nationale Ranglijsttoernooien via mijnknltb.toernooi.nl.
Je vindt het inschrijfformulier op verschillende manieren:

  • Via Toernooien  =>  NRT
  • Via Ranking  =>  KNLTB Ranglijst  =>  Inschrijven
  • Of direct via je eigen profiel  =>  Ranking  =>  Inschrijven Ranglijsttoernooien

Spelers met speelsterkte 5 of lager hebben de mogelijkheid om ter plekke in te schrijven voor het kwalificatietoernooi of deel te nemen (aan het hoofd- of kwalificatietoernooi) op basis van een wildcard, die aangevraagd kan worden bij de toernooiorganisator.

Acceptatie

Acceptatie gebeurt op basis van jouw positie op de KNLTB-ranglijst. Hoe hoger de positie, hoe groter de kans dat je mee mag doen. Daarnaast geeft de organisatie wildcards weg.

Terugtrekken

Als je geaccepteerd bent voor een Nationaal Ranglijsttoernooi, maar je kunt het toernooi toch om bepaalde redenen niet spelen, dan dien je je af te melden. Voor de inschrijfdeadline kan je je terugtrekken via MijnKNLTB. Na de deadline dien je je af te melden bij de toernooileider met de reden van terugtrekking.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Vragen

Voor eventuele vragen kunt u een e-mail sturen naar de toernooileiding: boekweitolietennis@gmail.com

Comments are closed.