Sponsors – Groep 1

 Aannemingsbedrijf Wit Wognum b.v.

Een aannemingsbedrijf dat soms als deelnemer ook nog wel eens een prijs mee naar huis mag nemen is ook dit jaar weer als sponsor van de partij. Niet alleen sterke spelers in tennis maar vooral sterke spelers in bouwen!
______________________________________________________________________________________________________

logo_AOA_750px
ART OF AUTOMATION

Art Of Automation is de zakelijke ICT dienstverlener uit de regio Hoorn. Wij hebben specialisten in huis voor het beheer van uw ICT en cloud-oplossingen. Daarnaast leveren wij internetverbindingen en VoIP telefonie aansluitingen. Mocht u ICT-gerelateerde uitdagingen hebben geven wij u graag een onafhankelijk advies. Onze aanpak laat zich kenmerken door betrokkenheid en persoonlijke aandacht. De focus ligt daarbij op de voordelen die u als klant ervaart van de uiteindelijke oplossing. Op deze manier geven wij u het advies dat het beste aansluit op uw wensen.

AlgemeenTel: +31 (0)88 088 48 00                   E-mail: Info@ArtOfAutomation.NET
 __________________________________________________________________________________________________
 

Debiteuren365.nl

‘Krijg jouw facturen sneller betaald met het online debiteurenmanagement-systeem van Debiteuren365.nl. Wij leveren je geld, tijd én tevreden klanten op. Wij beheren jouw debiteuren, jij game, set & match!’

_____________________________________________________________________________________________

Duijn Bloem Voss Advocaten te Zaandam richt zich speciaal op de juridische dienstverlening aan het midden- en kleinbedrijf in de Zaanstreek en omliggende regio’s. Het kantoor komt voort uit een fusie van twee gerenommeerde advocatenkantoren uit de Zaanstreek en omvat momenteel 10 advocaten. Duijn Bloem Voss is toonaangevend in de Zaanstreek en gevestigd in een markant gebouw (voormalig gemeentehuis Zaandam). Duijn Bloem Voss werkt nauw samen met een aantal notarissen, belastingadviseurs en accountants in de regio, waardoor wij u een uitstekend pakket kunnen bieden van juridische dienstverlening.

_____________________________________________________________________________________________
Al sinds 1936 staat de naam Van der Linden van Sprankhuizen gelijk aan betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en uitstekende service bij de aanschaf, onderhoud en reparatie van Opel personenauto’s en Volvo en Renault trucks. Ons familiebedrijf heeft deze reputatie weten op te bouwen door consequent aan de volgende bedrijfsfilosofie vast te houden: doen wat we beloven. We merken dat klanten het prettig vinden om zaken met ons te doen, niet alleen vanwege ons jonge en enthousiaste team, maar ook omdat wij hen de aandacht schenken die ze verdienen.
 
Van der Linden van Sprankhuizen heeft een drietal Opel vestigingen waar u de complete Opel lijn kunt vinden. Vanuit de locaties in Enkhuizen, Hoorn en Purmerend worden alle kennis en ervaringen die worden opgedaan, uitgewisseld en daardoor kunnen de teams nauw samen werken om u optimaal ten dienst te staan.
____________________________________________________________________________________________________

logo TennisXpress
TENNISXPRESS

TennisXpress is de tennisspeciaalzaak van West-Friesland op het gebied van tennis, padel en squash.

De winkel bevinden zich op het Sport Centrum Hoorn en de tennisvereniging van Hoorn (T.V. Hoorn) waar wij vrij zijn te bezoeken door iedereen. Wij bieden persoonlijk advies en service om u te helpen bij het vinden van het juiste materiaal. Het gebruik van de juiste materialen is noodzakelijk om blessures te voorkomen én om die ene bal te slaan zoals je hem altijd al wilde raken! Service, klantvriendelijkheid en kennis zijn hierin de sleutelwoorden.

Ons assortiment bestaat uit tennis- rackets, schoenen, ballen, grips, snaren, kleding en overige accessoires.
Tevens hebben we een ruim assortiment padel -en squashrackets, schoenen, tassen en meer artikelen.

Daarnaast kunnen wij uw tennis en squashracket snel en goed bespannen. Wij bespannen met machines en materialen van hoge kwaliteit en stemmen de bespanning af op uw speelwijze en speelfrequentie.

Wij hopen u gauw te zien bij TennisXpress!

Voor al uw vragen kunt u ons mailen of bellen via onderstaande gegevens:
E-mailadres: Info@tennisxpress.nl
telefoonnummer Hoorn: 0229-23 24 61

Tot ziens!

____________________________________________________________________________________________________

West-Friesland Beheer b.v.

 
Naast het verhuur van winkelpanden en luxe appartementen bestaat voor West-Friesland Beheer een club-liefde. Elk jaar meldt zij zich voor deelname als sponsor voor ons toernooi.
 

_____________________________________________________________________________________________

A5- van Dijk L & F

_____________________________________________________________________________________________________________

Logo Zondag
Weekblad Zondag

Een sponsor op 2x A3 formaat. Van advertenties tot reclames. De Zondagskrant weet hoe sponsors zich graag presenteren. In het finale weekend staan al onze sponsors in de Zondagskrant vermeld.

____________________________________________________________________________________________________

VASTENBURG SCHOONMAAKBEDRIJF

 
Schoonmaakbedrijf Vastenburg  is een regionaal werkend schoonmaakbedrijf . dat in de regio’s Westfriesland en Waterland zijn diensten aanbiedt . Wij zien schoonmaken als een vak apart en daar gedragen wij ons dan ook naar. We besteden veel aandacht aan de opleiding en vakkundigheid van onze medewerkers. Ook korte lijnen binnen de organisatie en tussen ons en onze opdrachtgevers vinden wij belangrijk. Dat garandeert maatwerk en kwaliteit. U wilt dat uw pand er, tot in de puntjes én de hoekjes, piekfijn uitziet. Dat is dan ook óns streven.
____________________________________________________________________________________________________

Comments are closed.